Oldal frissítése

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip

5 12 értékelés
12 990 Ft

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip


Szeretnéd kiélvezni a hagyományos és klasszikus stílusú játékot a forradalmian új Nintendo Switch játékkonzolon? Esetleg mindkét Joy-Con-t szükséges gyorsan feltöltened? Ez sem jelenthet problémát! A Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip tökéletes megoldást kínál. Ez a Joy-Con kontrollerek egy különleges, tartóval ellátott változata. Tapasztald meg a kontroller kényelmes kézben tartását a hagyományosabb játékok közben. Éld át újra a kedvenc játékbeli szokásaidat, ez biztosan jó választás - játssz úgy, ahogyan szeretnél és ahogy az neked megfelel.

A Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip tartó legfőbb jellemzői

  • A Joy-Con kontrollerhez alkalmas töltővel ellátott markolat különleges változata
  • A Nintendo Joy-Con Charging Grip lehetővé teszi mindkét kontroller egyidejű töltését
  • Kényelmes fogás a klasszikus játékok során
  • Visszahozza a népszerű játékszokásokat
  • Minden, amire szükséged van, egy helyen

A Nintendo Switch a játék új dimenzióját kínálja

Tudtad, hogy miért számít úttörőnek az új Nintendo Switch játékkonzol? Amellett, hogy csatlakoztathatod az otthoni televízióhoz, pillanatok alatt átalakíthatod egy 6,2"-es kézi játékkonzollá. Ezután bárhol és bármikor kiélvezheted a konzol által kínált nagyszerű élményeket, különösen mivel a Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip tartónak hála a kontrollerek mindig készen állnak a használatra.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Switch
Kód:  NXHW103
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  045496430511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15