Oldal frissítése

Nintendo 3DS - The Legend of Zelda: Majora's Mask

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo 3DS - The Legend of Zelda: Majora's Mask

Elengedhetetlen játék a Nintendo kézi konzoljához

A Legend of Zelda sorozat szorosan kapcsolódik a Nintendo platformhoz és más konzolok tulajdonosai majd csak irigykednek rád miatta. Ezúttal egy kiváló Legend of Zelda remake érkezik a Majora's Mask 3D-vel. A Nintendo 3DS-sel megtapasztalhatod ennek a titokzatos világnak lenyűgöző, mégis kísérteties útját.
Három napnál kevesebb idő áll rendelkezésedre a világ pusztulásának megelőzésére, mielőtt a hold a földre zuhan. Ez biztosan nem lesz könnyű, de a hősies Link a feladatok indításakor rettenthetetlen. A korábbiakhoz képest nagyságrendekkel jobb grafika is fokozza a játékélményt.  Linknek használnia kell a Time Songot újra és újra a katasztrófa előtti napokban. Csak összegyűjti a szükséges Majorino maszkokat. Ezek a maszkok nagy szerepet játszanak. Segítségükkel átalakulhat Goronná vagy Zorává és használhatja egyedülálló képességeiket, hogy megoldja a nehéz helyzeteket.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Kód:  MU041
Termékszám:  045496527228
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20