Oldal frissítése

Nintendo 3DS Teddy Together - Nintendo 3DS

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo 3DS Teddy Together - Nintendo 3DS

Melyik gyermek nem álmodozott még arról, hogy a kedvenc játéka életre kel? Pontosan ez történik az új Teddy Together játékban. A játék története akkor kezdődik, amikor plüssmackót kapsz egy titokzatos kulccsal együtt. A varázslat azzal kezdődik, hogy a mackó életre kel, és beszélni kezd. A gyerekek nevet adhatnak a mackónak, amellyel egy pillanat alatt kapcsolat alakul ki a két új barát között. Ettől a pillanattól a Teddy Together játék története minden nappal együtt tovább halad egy kicsit, és a gyerekek fokozatosan egyre több dolgot tudnak meg a mackóról és a titokzatos kulcsról, amelynek köszönhetően tökéletes esti mese lesz a játékból, amelyet a szülők a gyerekekkel együtt élvezhetnek.
Ez teszi a játékot tökéletessé arra, hogy a szülők együtt játszanak a kisebb gyerekekkel, miközben utódaik olyan készségeiket fejlesztik, mint az olvasás vagy az emberi kapcsolatok.

Fő jellemzők

  • Egyedülálló barátság-szimulátor
  • Vicces és eredeti mini-játékok
  • Helyettesíti a lefekvés előtti meseolvasást

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Kód:  MU090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10