Oldal frissítése

Nintendo 3DS - Sonic Boom: Fire & Ice

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo 3DS - Sonic Boom: Fire & Ice

A népszerű hős, a rendkívül gyors sün, Sonic a Nintendo 3DS konzolok világában folytatja az útját. Mindez új kalandokat, a megszokott karaktereket és innovatív játékélményt jelent két 3DS konzolon keresztül, a tűz és jég körül forogva. Élvezze a nagy sebességű játékot, gyűjtsön érméket és tevékenykedjen az alattomos ellenfelek körül.


Barátok újra együtt

Okkal várhatja az univerzum megszokott karaktereinek visszatérését, melyek közül ráadásul szabadon lehet váltani a játék során - például Tails, Knuckles, a gyönyörű Amy és Sticks, a borz. Ezek egyedi képességeivel biztosan legyőzhet minden akadályt, és megakadályozhatja Eggman gonosz tervét, hogy irányítása alá vonja a Ragniumként ismert vegyületet.

barátok együtt
 

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek

Lokalizáció

Szöveg EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MU045
Termékszám:  45496528355
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20