Oldal frissítése

New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS

A New Super Mario Bros. 2 a széria folytatása, főszerepben a vidám szerelővel, Márióval - egy klasszikus 2D-s  videojáték, mely a Gomba Királyságban játszódik.


A New Super Mario Bros. 2  a Nintendo DS-re kiadott első rész folytatása, és mint minden utód, új játékelemek egész sorát tartalmazza. Ebben az esetben kulcsfontosságú, hogy a fő történet végigjátszásán kívül a játékosnak egymillió aranyat is össze kell gyűjtenie. Ez emeli a videojáték újrajátszhatóságának értékét, mely a Márió videojátékoknál hagyományosan magas.

Szintek:
Minden szinten lehetséges az aranyérmék gyűjtése. Egyes lehetőségeket nem lehet átugrani, más esetekben pedig egy kis ügyességre lesz szüksége. Az egyes szintek tele vannak ellenségekkel, rövidítésekkel, lehetőségekkel a nyaktörő ugrásokra és power-upokra. Ezen kívül a játék szó szerint ösztönzi a speed rutnt. A hardcore játszhatóságra fektetett hangsúly minden részletben érezhető.
Power-upok:
A New Super Mario Bros. 2 az új power-upok egész sorát tartalmazza. Némelyik szintekben aranyozott ellenségekbe ütközhetünk, míg más szintekben Ön válik arannyá. Ugyanis rátalálhat az arany virág formájában megjelenő power-upba, melyet ha Márió elkap, akkor aranyozottá változik. Az aranyozott Márió arany tűzgolyókat képes kilőni, mely mindent, amit eltalál, aranyérmékké változtat. A következő power-upnak köszönhetően Márió feje dobozzá változik, és mikor futni kezd, aranyérmék hosszú sorát hagyja maga mögött. Továbbá rendelkezésére áll a mosómedve öltözék, mely a felhőkig repíti Máriót. Ennek köszönhetően tud eljutni a felhők között található, magasan platformokra, vagy a szikla csúcsára, ahol további bónuszok várják Önt.
Multiplayer:
A klasszikus multiplayeren kívül az új Márió  kooperatív multiplayer módot is tartalmaz két olyan játékos számára, akik két Nintendo 3DS konzolon játszanak. Az egyikük Máriót, míg a másik Luigit, Márió testvérét irányíthatja. Együtt fognak végighaladni az egyes szinteken, és csak rajtuk múlik, hogy egymást segítik-e, vagy mindenki a saját útján megy, és igyekszik a másiknál nagyobb pontszámot elérni.
Grafika:
Ami a grafikát illeti, a New Super Mario Bros. 2-nél ugyanakkora figyelmet fordítottak a részletekre, mint a többi Nintendo videojátéknál.

A sztereoszkópikus 3D effekt ebben a videojátékban nem emeli ki a játékvilágot a képernyőből. Mint egy ablakon keresztül, úgy tekinthet be a Gomba Királyságba, s érzékelheti annak mélységet. További érdekes elem, hogy amikor beállítja a 3D effekt mélységét, a háttér nem csak távolodik, de egyre jobban el is mosódik.
StreetPass:
A New Super Mario Bros. 2 szintén támogatja a StreetPass funciót. Ebben az esetben azonban nem a power-upokat küldhetik egymásnak, mint a Super Mario 3D Landben, hanem a saját rekordjaikat. Miközben azon igyekszik, hogy minden szinten a lehető legtöbb aranyat találja meg, minden játékostól, akivel találkozik, megtudhatja a rekordját, és azt, hogy mennyi aranyérmét gyűjtött az egyes szinten. Így kiderülhet az is, hogy a szint, melyről azt hitte, hogy már nem tartalmaz aranyérmét, mégis továbbiakat rejt magában.
A New Super Mario Bros. 2 támogatja a Nintendo Network szolgáltatást.
Paraméterek és specifikációk:

Platform: Nintendo 3DS
Műfaj: Ugrálós, platform
Honosítás: angol
PEGI Értékelés: 3+

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG, Árkád

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, ES
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform 3DS - doboz

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU021i2
Termékszám:  045496522575
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15