Oldal frissítése

Nintendo 3DS - Mario Golf: World Tour

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo 3DS - Mario Golf: World Tour


Húzd elő a zsebedből bárhol Nintendo 3DS konzolodat, porold le a kijelzőt, és már kezdődhet is az újabb Mario kaland! Ezúttal azonban nincs hercegnő, akit ki kell szabadítanod, helyette egy telejsen egyedi sportélményben lehet részed, a golfnak köszönhetően. És mivel Mario minden elképzelhető területen képes kihozni magából a maximumot, a golfpályán sem riad majd vissza attól, hogy a legjobbak közé emelkedjen.  

Nem könnyű feladat tökéletesen megütni és irányítani a labdát, de rengeteg gyakorlási lehetőséged lesz a játék elején az edzőpályákon. A szükséges gyakorlás után viszont egyből neki is ugorhatsz az izgalmas és változatos sorozatnak, valamint a gondosan kidolgozott mulitplayernek köszönhetően a világ bármely tájáról megmérkőzhetsz ellenfelekkel, hogy végül te lehess a legnagyobb golfozó! A jól ismert piros sapkás Marion kívül természetesen az összes kedvenc karakteredet irányíthatod a játékban, illetve teljes mértékben testreszabhatod kinézetüket, illetve felszerelésüket. 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MU034
Termékszám:  45496525330
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15