Oldal frissítése

Nintendo 3DS - Luigi's Mansion Dark Moon

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo 3DS - Luigi's Mansion Dark Moon

Luigi's Mansion: Dark Moon egy közvetett folytatása a Luigi's Mansion Nintendo GameCube játéknak. Ez egy akciójáték, amelyben Mario testvére, Luigi, szellemek ellen küzd. Mindez a tipikus Nintendo játékok grafikájával és nagy hangsúlyt fektetve a humorba. Összességében Big-N Ghostbusterének is nevezhető.

?

Szintek


Ebben a játékban Luigi-t kell végignavigálni több kísértetjárta villában, amelyeket szellemeketek foglaltak el. Nem ártanak senkinek, de sok titkot rejtegetnek és Luiginak biztosan nem fogják megkönnyíteni a feladatát.
Luigi rendelkezésére egy speciális porszívó, a Poltergeist 5000 áll, valamint egy speciális Nintendo DS egy térképpel, és hogy kapcsolatot tudjon tartani professzor E. Gadd-dal, aki beteleportálja Luigi-t a különböző szellemlakta villákba.
Először fel kell fedezni a szellemeket. Néhányan tárgyakba, páran a szőnyeg alá bújtak el, másokat pedig először a zseblámpáddal kell elvakítanod. Más kirakósokig is eljuthatsz úgy, hogy könnyebbeket oldassz meg.

 

?

Irányítás


Ez a tisztán single-player játék szinte az összes Nintendo 3DS irányítást használja. Luigit az analóg Circle Paddel irányíthatod és a kamera magát írányítja a háromdimenziós térben. A mozgások írányítására használja az akciógombokat, de a beépített mozgásérzékelőket is.
 
Ezeket elsősorban nézésre használhatja, amikor a réseken néz át, benéz a kulcslyukakon, vagy a porszívó szívócsövének célzásakor. Az érintőképernyőn mindig láthatja a kiadott feladatainak az összefoglalóját, a szobrokat és a szomszédság vagy ház térképét.
?

?

Audióvizuális helyszín


A játék teljesen 3D-ben készült, csak úgy, mint más konzoljáték. A térhatású 3D effektek is sikeresek lettek, nem esnek szét amikor a konzol mozgásérzékelőit használja.
 
De a grafijájánál még inkább figyelemre méltóbb a játék zenéje, amely a fényhatásokkal kiegészítve remek atmoszférát hoz létre miközben a házakban kutakodik és a vicces párbeszédek közben is, amelyeket Professzor E. Gadd-dal folytat.
?

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem, Online

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MU023a
Termékszám:  045496523336
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10