Oldal frissítése

Kirby: Planet Robobot - Nintendo 3DS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kirby: Planet Robobot - Nintendo 3DS

%

Szabaduljon meg a kihívást jelentő akadályoktól, emelje fel könnyedén a nehéz tárgyakat, fürkéssze az ellenséget, és változtatassa meg a megjelenését az új, rendkívül erős játékmóddal ebben az akciódús platformer játékban.

Musíte zastavit vetřelce

Használja ki  a titokzatos robot brutális erejét, és állítsa meg a kegyetlen betolakodókat mielőtt tönkretennék Kirby otthonát.

Akční zábava

Meg fogja tapasztalni sok szórakoztató tevékenység.

Kirby jako robot

Kirby jó formában van

Kirby robot képes az alakjának megváltoztatására az alapján, hogy beszkenneli az ellenséget, és lemásolja annak képességeit - mint például az új sugárhajtású repülő üzemmód. Ezen felül, Kirby a már jól bevált módon is képes lemásolni az ellenségek képességeit - úgy, hogy bekebelezi azokat. 

Nové herní režimy

Szórakoztató játék módok

A világ megmentésekor három játékbeli társával együttműködve, a Kirby Clash csapat tagjaként igázzák le az ellenséget a négy játékos RPG módban, és különböző szerepek közül választhat, amelyeket aztán a későbbiekben felfejleszthet.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Kód:  MU077
Termékszám:  045496473037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15