Oldal frissítése

Nintendo 3DS - Képernyő védő szűrő

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nintendo 3DS - Képernyő védő szűrő

NINTENDO 3DS egyik legjobb lehetőség a területen a virtuális szórakozást ma handheldové jelenetet. Nem csak, hogy tud játszani a vizuálisan lenyűgöző játék, de a kompakt méret, akkor is figyelembe magával. Most, hogy egy gyűjtemény engedéllyel eredeti tartozékokat, amelyek kifejezetten a Nintendo 3DS.
Csak egy pillanatnyi figyelmetlenség és balesetek semmiből a képernyőn a Nintendo 3DS. Proti tomuto efektivně zasáhne právě tento ochraný filtr pro displej, který chrání nejenom před mechanickým poškozením, ale také zlepšuje obraz  NINTENDA na přímém slunci či při zhoršených podmínkách díky speciální technologii vrstvení. 
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:NINTENDO 3DS
Tartozék típusa:
eredeti szűrőbetétet védelem
Színek:
világos
Kód:  MU010e
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15