Oldal frissítése

Bravely Second: End Layer - Nintendo 3DS

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Bravely Second: End Layer - Nintendo 3DS

Készülj fel egy új és merész kalandra a japán Bravely Default játék 3D játékkonzolhoz készült utódjával. Ez egy egyedülálló RPG, amely mostanáig nem látott mechanikát kínál, miközben a történet két és fél évvel az első játék eseményei után játszódik. A kómából ébredező Tiz Arriort megmenti egy fiatal lány, Magnolia Arch. A kedvenc karaktereidre, rugalmas katonai stratégiák kialakítására, és több tucat órányi szórakozásra készülhetsz egy stilizált, anime elemekkel ellátott világban.


Az epikus saga folytatása

Az előző játék eseményei óta sok idő telt el, és a veszély egy másik helyen ismét felbukkant. Agnes Oblige-t elrabolták, és hősünk, Yew, egy őt szolgáló lovag, feladata a megmentése. A küldetése teljesítése során sok ellenséggel kell szembeszállnia, számtalan párbajt kell megvívnia és főleg - sok tapasztalatot szerez, amelyeket felhasználhatsz a karaktered fejlesztésére.

Folytatása az epikus saga

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Kód:  MU066
Termékszám:  045496471958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20