Oldal frissítése

Bravely Default - Nintendo 3DS

4,7 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Bravely Default - Nintendo 3DS


A Square Enix világhírű tervezői újabb bravúrt hajtottak végre. A Bravely Default konzoljáték a JRPG műfajába tartozik, és amely a japán hősök érdekes és kiterjedt világába kalauzol el. A játszható szereplők közül kitűnik a misztikus Agnes és védelmezője, Tiz. Ha bekapcsolódik az izgalmas kalandba, nem csak a helyes utat kell megtalálnia, hanem vissza kell állítani a mágikus kristályok közötti egyensúlyt.


A már jól bevált elemek és az új mechanizmusok kombinációjának köszönhetően a harcrendszer rengeteg ötletes lehetőséget tartogat, melyhez hasonlóval ritkán találkozhatunk. A hősök akár 24 szakma közül választhatnak, melyek száma a történet előrehaladtával és a negatív hősök kiiktatásával bővíthető. A játék szemet gyönyörködtető grafikája kihasználja a Nintendo 3DS zsebkonzol háromdimenziós lehetőségeit, és igényesebb játékosoknak is biztosan megfelel. A Reva rockzenekar zenei aláfestése csillagos ötöst érdemel.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Drogok, Erőszak

Verzió

Platform 3DS - doboz

Sorozat

Játék és filmsorozat Bravely Defaul

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU028c
Termékszám:  45496524814
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20