Oldal frissítése

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Xbox

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Xbox

Nickelodeon All-Star Brawl 2 Xbox

Nickelodeon All-Star Brawl 2 Xbox - Amikor az animációs karakterek egymás ellen harcolnak

A félelmetes Nickelodeon All-Star Brawl visszatér a második résszel. Nemcsak nagyobb és változatosabb harcosok névsorát ígéri (a Nickelodeon portfóliójából), hanem egy kampányt tartalmazó történetmódot, továbbfejlesztett játékmenetet, profi szinkronizálást és még sok mást. Garfield és Squidward készen állnak a csatára.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 Xbox

All-star platform harcok

Nézz szembe a nehézségekkel elképesztő SUPER képességek, innovatív mechanika, kibővített támadási és védekezési lehetőségek segítségével és a platformozás teljesen új megközelítésével. Felejthetetlen színészi tehetségek új és jól ismert karaktereket hoznak az arénába kedvenc sorozataidból, mindegyikük egyedi játékstílussal és képességekkel rendelkezik.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 Xbox

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 Xbox sok újdonsággal szolgál

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 Xbox nagyobb és jobb, mint valaha - az új online környezettől kezdve a crossplay-en és a frissített lobby rendszeren át az új jelmezekig, a feloldható jutalmakig és a továbbfejlesztett edzésmódig. A kampány roguelike mechanikát, főnöki harcokat és egyéni karakterek történetének útvonalait tartalmazza majd. Továbbfejlesztett arcade módot élvezhetsz, valamint új minijátékokat és olyan módokat, mint például a boss rush.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Árkád, Party

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0432
Termékszám:  5060968301347

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10