Oldal frissítése

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4

Leárazás -25 %
14 290 Ft 19 090 Ft

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS4/PS5

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS4/PS5 - Amikor az animátorok egymás ellen harcolnak

A félelmetes Nickelodeon All-Star Brawl visszatér a második résszel. Nemcsak nagyobb és változatosabb harcosok névsorát ígéri (a Nickelodeon portfóliójából), hanem egy kampányt tartalmazó történetmódot, továbbfejlesztett játékmenetet, profi szinkronizálást és még sok mást. Garfield és Squidward készen állnak a csatára.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS4/PS5

All-star platform harcok

Nézz szembe a nehézségekkel, elképesztő SUPER képességekkel, innovatív mechanikával, kibővített támadási és védekezési lehetőségekkel és a platformozás teljesen új megközelítésével. Felejthetetlen színészi tehetségek új és jól ismert karaktereket hoznak az arénába kedvenc sorozataidból, mindegyikük egyedi játékstílussal és képességekkel.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS4/PS5

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS4/PS5 rengeteg újdonsággal szolgál

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS4/PS5 nagyobb és jobb, mint valaha - az új online környezettől kezdve a crossplayen és a frissített lobby rendszeren át az új jelmezekig, a feloldható jutalmakig és a továbbfejlesztett edzésmódig. A kampány roguelike mechanikát, főnöki harcokat és egyéni karakterek történetének útvonalait tartalmazza majd. Továbbfejlesztett arcade módot élvezhetsz, valamint az új minijátékokat és olyan módokat, mint például a boss rush.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Árkád, Party

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1536
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060968301323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15