Oldal frissítése

NHL 24 - Xbox One

5 8 értékelés
Szuper ár
13 890 Ft

NHL 24 - Xbox One

NHL 24 Xbox One

NHL 24 Xbox One - Dinamikus és összetett mérkőzések

Az EA Sports NHL 24 Xbox One új játékmenet-funkciókat és -elemeket hoz, hogy a lehető legteljesebb mértékben hiteles hokiélményt nyújtson. Éld át a játék intenzitását a Fatigue Systemmel, használd ki a legjobb játékosvezérlés előnyeit az innovatív Visual Passing és Full Finesse Control rendszerekkel, és alakítsd át a játék dinamikáját a fizikailag valósághű kontaktokkal.

NHL 24 Xbox One

Ismét közelebb a realitáshoz

A hosszabb támadó akciók és a támadó zónában töltött idő hitelesebb és izgalmasabb játékélményt nyújt. Szerezz előnyt a Sustained Pressure segítségével - tartsd fenn a nyomást a támadó zónában, és nyiss nagyobb teret az akcióknak. A Goalie Fatigue Systems (kapus fáradás) több, mint 75 új animációval biztosít valósághű választ a nyomásra.

NHL 24 Xbox One

NHL 24 Xbox One - Forradalmi fizikai kontakt

Az új fizika és animáció valósághű testütközést és szerelést eredményez. A nagyobb és erősebb ütések több lehetőséget kínálnak a korong megszerzésére, és új stratégiai dimenziót jelentenek. Teljeskörű kontrollt kaphatsz a cselek felett. Az irányítás módosításai megkönnyítik a fantáziadús mozdulatokat, és új kreatív lehetőségeket adnak hozzá, beleértve a cseleket követő célzásokat.

NHL 24 Xbox One

Az NHL 24 Xbox One egy csomó új funkciót kínál

Az új csapattárs gombok és a vevőkészülékeken látható ikonok lehetővé teszik a közvetlen és pontos passzokat a jég bármely pontjára. Az egyérintéses passzolással gyorsabban küldheted körbe a korongot, és kreatív jéghokis pillanatokat teremthetsz. Készülj fel egy új játékélményre, amely tészletgazdag és történelmi jéghoki-pillanatokkal teli. Idézd fel a legendás eseményeket és a heti rájátszás teljesítményeit a jutalmakért. Nézd és teljesítsd a feladatokat valós időben, a csapatok, játékosok és a jégkorongpályán zajló akciók által motiválva.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat NHL

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Sport
Játék környezet Csapatsportok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Lokalizáció

Szöveg CS, EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO898
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5030946125210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20