Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NHL 22 - Xbox Series

4,3 7 értékelés

NHL 22 - Xbox Series

NHL 22

A Frostbite motor bekorcsolyázott az NHL 22-be

A legendás Frostbite motor most először mutatkozik be az EA Sports NHL 22-ben. Az NHL 22 hatalmas vizuális fejlesztéseket kínál mind a jelenlegi, mind a következő generációs konzoljátékokhoz, és az egész sorozat egyik legnagyobb előrelépését jelenti a grafika terén. Legyen szó akár a játékosok újratervezett képmásairól vagy a karaktereket életre keltő szövetanimációkról, akár a dinamikus világításról, amely igazán magával ragadó játékkörnyezetet teremt, mindenhol javulást fogsz látni.

NHL 22

A hokiütő javított fizikája

A hokiütő új, élethű reakciói emelik a játék fizikai szintjét, és hihetőbbé, igazságosabbá és ügyességi alapúvá teszik a korongért folyó csatákat. Az ütő és az ellenfél teste közötti érintkezés jobb rendszere a szabálytalan beavatkozások pontosabb értékelését eredményezi, például amikor a korongért harcoltok. Próbáld ki a valószerűbb mozgást a palánk mentén, amikor a hokiütő már nem halad át a textúrákon.

NHL 22

Élvezd az új animációkat és a híres játékosok X-Factorát

Tapasztald meg a szupersztár X-faktorok erejét, egy úttörő játékrendszert, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd a sztárjátékosok kivételes képességeit - jelenlétük a jégen most minden eddiginél nagyobb hatást gyakorol. A csak a liga elit játékosai számára fenntartott Superstar X-Factor képességek megkülönböztetik a legjobbakat a többiektől, és a szupersztárok ugyanolyan valóságosnak tűnnek, mint élő társaik.

NHL 22

Használd ki teljesen a játékosaid képességeit

A játékosok kapnak egy képességet a játékukat uraló zónához, amely meghatározza a játékukat és lehetővé teszi számukra, hogy felülmúlják az ellenfeleiket. A zónaképességek mindig be vannak kapcsolva, és a megfelelő körülmények között automatikusan aktiválódnak. Például a hosszú passzot javító zónaképesség aktiválódik, amikor hosszú passzot próbálsz adni (de nincs hatása a rövid passzra). Az egyes zónaképességek csak korlátozott számú játékos számára állnak rendelkezésre, sőt, egyes esetekben kizárólagosak. Ez azt jelenti, hogy bizonyos játékosok egyedi képességekkel rendelkeznek a játékban.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport
Játék környezet Csapatsportok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Lokalizáció

Szöveg CS, EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat NHL

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Október

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MXO865
Termékszám:  5030931123726

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15