Oldal frissítése

NHL 17

4,7 54 értékelés
Kiegészítők a termékhez

NHL 17

Bonuszok az előrendelésért

Bónuszok az időben történő megrendeléskor

Rendeld meg az NHL 17-et időben és szerezz izgalmas bónuszokat, hogy élvezetesebb legyen  a játékod által nyújtott  élmény. Nemcsak, hogy 10 arany HUT csomagot, de egy egyedülálló felszerelést és legendás gól ünneplést is kapsz az NHL 94 évadból.

Teljesen új módokat, a népszerű módok kibővítését és a legjobb jégkorong élményt nyújtja az NHL 17, amely több szempontból is büszkélkedhet a "legjobb" megjelölésre.

A gólok újfajta ünneplése

Miután beütötted a korongot a hálóba, minden tekintet rád irányul.

Kemény harc a kulcs pozícióért

Kemény csal a kulcsterületen.

Bajnokok tervezése

Bajnokok tervezése

Az új bajnokok tervezése mód az izgalmas fantasy tervezés és a gyors játékos vállogatási fordulók kombinációját kinálja.

Tapasztalja meg a jégkorong álmát

Éld át a saját jégkorong álmodat

Függetlenül attól, hogy milyen módban játszol, az NHL 17 új lehetőségeket kínál ahol a kedvenc csapatoddal és játékosaiddal játszhatsz. A Bajnokok tervezése módban összeállíthatod a saját csapatod a sztárokból vagy a világbajnokságon küzdhetsz a nemzet tiszteletéért.

Urald a jeget

Urald a jeget

A támadásban és a védekezésben az egyéni párbaj teljesen új értelmet kap. Nem hiányozhat egy csomó új gólöröm sem, mely egyedi módon egészíti ki a fontos gólok megünneplését. 

Teljes bajnokság mód

Teljes bajnokság mód a nemzeti csapatok számára.

Szórakoztasd a nézőket

A lélegzetelállító kombinációApproxan a nézőtéren hallgassa meg a közönséget.

Valósághű kapusok

Valósághű kapusok

Az átdolgozott automatikus mozgásrendszernek köszönhetően a kapus még a lövés előtt lezárja a szükséges szöget és kiértékeli a gólhelyzetet. Az új mozgásmegfigyelés  segíti a kapusok mozgásának és technikájának a utánzását, így hozzájárul a fizikai felépítésük szerinti eredethű védések bemutatásához. 

Kód:  Hranad0017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10