Oldal frissítése

New Xenoblade Chronicles 3D - Nintendo 3DS

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

New Xenoblade Chronicles 3D - Nintendo 3DS

Játssz a Xenoblade Chronicles 3D játékkal az új Nintendo 3DS konzolon. Ez a remake a Nintendo Wii játék új verziója, amely kizárólag a New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL készülékekre készült. A klasszikus Nintendo 3DS játékon nem működik. Az epikus japán Xenoblade Chronicles 3D RPG a konzol maximális képességeit használja. Az alsó képernyőn megtekintheti a térképeket vagy a karaktereket, miközben 3D nézetet élvez. A bónusz módban a 3D-s karaktermodellek várják Önt a zeneszám dalai kíséretében.


A cselekmény a Bionis és Mechnonis legenda alapján játszódik. A legenda szerint két óriás titánt  hagytak hátra. A titánok tetsén harcolva kell megmenteniük a világot a pusztulástól. Mechnonis Mechonas családja, akik mechanikus lények. Céljuk, hogy elpusztítsák az életet a másik Bionison, amely a házak otthona. Ő tehetetlen a Mechon ellen.  Mivel az átlagos fegyverek nincsenek hatással a robotikus Mechon fajra, a Monado kard az egyetlen remény. De egy nap alatt megkaparintja a mágikus kardot, Monadot. Mágikus ereje befolyásolja a Mechons életét. Csak bántani tudja őket. Így egy nagyon nehéz feladat áll előtted. A nemzetségek és testek teljes létezése Öntől függ. Biztosítja újra a békét?

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU043
Termékszám:  045496527716
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05