Oldal frissítése

Need For Speed Rivals - PS4

4,2 63 értékelés

Need For Speed Rivals - PS4

Az út kalózai

Ébreszd fel a versenyszellemet

A Need for Speed sorozat mindig új gondolkodásmóddal és innovatív funkciókkal jelenik meg. Ezeket hozta el az új játékuk, a Rivals is. A harmadik generációs Frostbite Engine igazi adrenalinlöketet és izgalmas légkört kínál az utcai versenyek számára, ahol az illegális versenyzők és a rendőrök egy nyitott világban küzdenek egymással.

Need For Speed Rivals
 

Versenytárs vagy...

Válaszd ki, melyi oldalra állsz

Szerencsére, mindkét oldalról betekintés nyerhető a konfliktusba. A versenyző egyértelmű feladata, hogy pontokat szerezzen és híressé váljon. Annak függvényében, hogy mennyivel lépi át a sebességkorlátozást, hány rendőrautót rongál meg, vagy hányszor érkezik be győztes helyen a versenyeken, felfelé vagy lefelé mozog a ranglétrán. Az ellenfelek ellen használható zavaró kommunikáció, hatékony turbó, de akárpusztítóelektromágneses impulzus is, melyekkel hátráltathatjuk őket.

 

... rendőr


A törvény oldalán nincsenek naplopók, mindig felkészültnek kell lenni. Ha úgy döntesz, hogy ezt az oldalt választod, és sikeres leszel, magasabb rangot kapsz. Ez a jobb járművek és hatékonyabb fegyverek elérhetőségében nyilvánul meg. A helikopterek és útlezárások alkalmazása nagy segítséget nyújt a gazember versenyzők elfogásában.

 

Izgalom négy keréken

Rendhagyó autók

Hét év után most először mutathatja be képességeit az olasz csődör, a Ferrari. Vannak még más luxusautók is, amelyek a sajátos ízléshez és igényekhez igazíthatóak. Új lakkozások, vázak vagy egyéb teljesítmény növelők segítségével tökéletesítheted autódat.

Need For Speed Rivals
 

MULTIPLAYER

Bármikor csatlakozhatsz barátaidhoz az AllDrive funkciónak köszönhetően. Az Autolog hálózat részletesen feljegyzi a tevékenységedet a játékon belül.

 

tökéletes verseny hangulat

Dinamikus környezet

A hatalmas Redview kerületben egyszerűen lenyűgöző a látkép. Az autók részletes grafikáját a hihetetlen és lélegzetelállító időjárási viszonyok egészítik ki, mely kiemelkedően befolyásolja az éppen folyamatban levő versenyt.

Need For Speed Rivals
 
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Versenyzős
Játék környezet Jármű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Need for Speed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX062
Termékszám:  1071290

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05