Oldal frissítése

My Time at Sandrock - Nintendo Switch

14 790 Ft

My Time at Sandrock - Nintendo Switch

My Time at Sandrock Nintendo Switch

My Time at Sandrock Nintendo Switch - Építkezés apokalipszis idején

A My Time at Portia-hoz hasonlóan a My Time at Sandrock Nintendo Switch is egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, 330 évvel a modern technológiát elpusztító Calamity után. Sandrock új építőjeként fogadj el egy munkakihívást, és költözz be egy zord városba, ahol rajtad és a szerszámaidon múlik, hogy sikerül-e újjáépíteni az egykor dicső települést. Gyűjts nyersanyagokat a gépek megépítéséhez, köss barátságot a helyiekkel, és védd meg Sandrockot a szörnyektől, miközben megpróbálod megmenteni a várost a gazdasági összeomlástól.

My Time at Sandrock Nintendo Switch

Barátokkal jobb

Alakíts át egy lerobbant műhelyt modern gyártóüzemmé. Egy összetett gépkészlet segítségével dolgozd fel nyersanyagokat, és hozz létre építőelemeket hatalmas épületekhez, amelyeket fokozatosan szerelsz össze, hogy így erősítsd meg Sandrockot. A munkapadodon több száz egyedi tárgyat készíthetsz, hogy díszítsd a kastélyodat, megajándékozd a helyieket, vagy kielégítsd a közösség igényeit. Merülj el a Sandrockot körülvevő végtelen sivatagokban, fedezd fel a romokat, gyűjtsd össze a múlt tárgyait, keress ritka anyagokat nehezen hozzáférhető helyeken, vagy pihenj magában Sandrock közösségében.

My Time at Sandrock Nintendo Switch

My Time at Sandrock Nintendo Switch - Szórakoztató katasztrófa

Építsd fel saját településedet, fejleszd mezőgazdasági képességeidet és gondoskodj az állatállományodról. Ültess el magokat, figyeld meg, hogyan hajtanak ki, majd arasd le munkád gyümölcsét. Készíts és főzz finom ételeket a terményeidből, amelyek nemcsak a fizikumodat erősítik, hanem hasznos tárgyakra és információkra is cserélheted őket más lakosokkal. A My Time at Sandrock Nintendo Switch több, mint egy játék. Ez egy felfedezéssel, barátsággal és kalanddal teli élmény, amely teljesen magával fog ragadni. Készülj fel a végtelen órákig tartó szórakozásra, miközben egy olyan egyedülálló világba merülsz, amely minden játékosnak tartogat valamit.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG, Kaland
Játék környezet Építés és közlekedés
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1275
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060997481959

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05