Oldal frissítése

MXGP Pro - PS4

MXGP Pro - PS4

67%

Építs fel mind a 18 féle hivatalos pályát és játssz az összes 2016-os M16 és MX2 versenyzővel és motorkerékpárral, majd élvezd a vezetés izgalmát. Hozd létre egyedi versenyződ és motorod a több mint 300 féle hivatalos beállításból a teljes mértékű testreszabáshoz.

MXGP

Élvezd a realisztikus motorokat, az élethűen mozgó és viselkedő motorosokat, a felverődő port és a szinte valós terepviszonyokat.

MXGP

A felület a legnagyobb kihívás: a sár, a por és a dinamikus deformáció mind szabályoz.

MXGP

Realisztikus élmény

Az új MXGP dinamikus és szórakoztató játékélményt kínál az innovatív grafikai elemeknek és az új Unreal Engine 4-nek köszönhetően. Motorozz a teljesen kiszámíthatatlan időjárásban, de vigyázz, az út a körülmények hatására mindig változik. Élvezd a meghökkentően interaktív környezetet, amely mindig befolyásolni fogja az utadat.

MXGP

Hivatalos licensz

A játék számos motort tartalmaz (KTM, Husquarna, Honda, TM, Yamaha, Kawasaki) és a hivatalos versenyek szabályzatait is. Élj úgy mint az igazi motocross versenyzők, és válj győztessé.

MXGP

2016-os teljes szezon

Készülj fel a 18 hivatalos MXGP pálya csodálatos kihívásaira a 2016-os szezonban, és érd el az álombajnokságot. Minden versenyút teljesen élethű - a világítástól, a 3D-s fákon és növényzeten keresztül, a nézőkig vagy a valóságosan animált zászlókig az összes elem. A cseh pályák nem részei.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Stratégiai, Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX491
Termékszám:  8059617108168
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10