Oldal frissítése

MotoGP 24: Day One Edition - Xbox

24 690 Ft

MotoGP 24: Day One Edition - Xbox

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

MotoGP 24: Day One Edition Xbox - a kezdőtől a profiig

Frissítsd fel tudásodat a MotoGP, Moto2 és Moto3 kategóriákban, és vágj bele a 2024-es szezon felejthetetlen kalandjába. Éld át a kifejezetten e játék számára létrehozott hivatalos beosztások és pályák izgalmát a MotoGP 24: Day One Edition Xbox játékban. Indítsd el karriered, és írd meg a saját történeted. A kezdőtől a bajnokig minden pillanat a pályán egy lehetőség az ünneplésre és a fejlődésre. Csatlakozz a csapathoz, építsd ki a hírnevedet, és hagyj nyomot a motoros világ szívében.

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

Változásokra számíthatsz a csapatokban

És ez még nem minden. Az új szezon változásokat hoz a csapatokban. Az új versenyzői kínálat lehetővé teszi a csapatok közötti átigazolásokat, ami a kiszámíthatatlanság új dimenzióját hozza a versenyzésbe. A MotoGP 24: Xbox Day One Edition Xbox a sportszerű játékra helyezi a hangsúlyt. A stewardok felügyelete mellett a tisztességtelen eljárásokat büntetni fogják. Nincs kivétel, nincs kifogás.

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

Fejleszd a készségeid az Akadémián

Testre szabhatod a versenyélményt a MotoGP 24: Day One Edition Xbox játékban. Akár új versenyző vagy, akár tapasztalt, a MotoGP 24 Academy és az adaptív nehézségi beállítások segítségével segítünk elérni a céljaidat.

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

Fokozd megjelenésedet a legapróbb részletekig

A személyiség kulcsfontosságú. Fejleszd a megjelenésed grafikai szerkesztőinkkel a matricáktól a sisakokig, hozz létre egy egyedi stílust, amely minden versenyen képviselni fog téged.

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

Tökéletes felkészülés az online versenyekre

Vegyél részt a LiveGP bajnokságban, és versenyezz a legjobb versenyzőkkel minden hónapban. Hódítsd meg a csúcsot, és szerezz világraszóló dicsőséget a MotoGP 24: Day One Edition Xbox játékban.

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

Otthon a barátokkal vagy online a világgal

Készen állsz, hogy megmutasd, milyen gyors vagy? Versenyezz online a világ minden tájáról érkező játékosok ellen, vagy próbáld ki az osztott képernyős versenyzést a barátaiddal. Csatlakozz más versenyzőkhöz a MotoGP 24: Day One Edition Xbox játékban, és mutasd meg, hogy tényleg te vagy-e a legjobb.

MotoGP 24: Day One Edition Xbox

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A MotoGP 24: Xbox Day One Edition bónusz tartalmakat is kínál:

  • DLC Nolan Helmet Liveries: Ez a DLC csomag 4 különlegessé teszi a Nolan X-804 RS Ultra Carbon sisakot. Ezek a sisakok és változataik elérhetőek lesznek a karrier módban, a gyors módokban és az online játékban.
  • DLC Test Suits: Ez a DLC csomag a MotoGP versenyzői által a téli tesztek során használt összes fekete stílusú overallt tartalmazza. Ezek a további ruhák a MotoGP versenyzők és az egyéni versenyzők számára elérhetőek lesznek a karrier módban, a Time Attack módban és az online játékban.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat MotoGP

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Május

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Day One Edition

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0497
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8057168508840

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15