Oldal frissítése

Moto Racer 4 - PS4

Moto Racer 4 - PS4

%

Moto Racer 4 egy őrült motoros ügyességi játék elemeit a freestyle és kockázatos elemek. Amellett, hogy a luxus grafika vezényletével Unreal Engine negyedik

Moto Racer 4

Akadálypályán lehet legyőzni a motorkerékpár.

Moto Racer 4

Itt található az érdekes trükköket és szerezz extra pontokat.

Moto Racer 4

Számos sűrű módok

A játék elérhető a legkülönfélébb módokat. Amellett, hogy a bajnokság lesz megkóstolni a klasszikus példa, Last Man Standing, így az utolsó versenyző a poszton. Alternatív felzárkóztató, ha megkapjuk az utolsó helyen a késleltetés, és van, hogy a célba elsőként.

Moto Racer 4

Szórakoztató funkciók biztosan hiányzik

Moto Racer 4 kínál egy arcade klasszikus kombinációja motocross kerékpár út, a forgalom az utakon, támogatás a játék osztott képernyős, online multiplayer 2-10 játékos, és ott van a lehetőség, hogy játsszon egy kicsit igazságtalan, hogy kopogtattak az ellenfél le a motorról a földön.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Kód:  MSX350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15