Oldal frissítése

Middle Earth: Shadow Of Mordor NPG

4,4 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Middle Earth: Shadow Of Mordor NPG

A Gyűrűk Ura mágikus világának rajongói végre egy igazi élményt kapnak a játékok terén is. A Monolith stúdió kipróbált fejlesztői valamennyien igyekeznek, hogy teljesítsék az elvárásokat és saját törekvéseiket is. Tolkien a saját meséiben a legkülönbözőbb fajta történetekről írt Középfölde megalkotásakor és Te is éppen egy ilyen történetet fogsz végigkövetni Talion szerepében.

Éld át a történetet Középfölde szívében

Talion már elesett a harcban, de most egy rejtélyes szellem vissza hívja őt. A két lelket összekapcsolva érdekes harci és természetfeletti erővel rendelkező harcos jön létre. Irányításod alatt a képességek rendkívül széles irányban fejlődhetnek. Felveszed a harcot az ork sereggel, miközben keresed a legjobb eszközt a háború megállítására. Utad surán a nyitott világban több karakter sorsával is találkozol.
De térjünk vissza a harc rendszerhez, amiben párbajban ölhetsz karddal, lopakodva tőrrel, vagy a távolból íjjal. A szükséges képességeket éppen a helyes eszközhasználattal fejlesztheted.Egymásba fűzheted a támadásokat, majd a végső kombináció egy igazán tehetséges mészárossá alakít. Orkok és hasonló férgekből mindig lesz körülötted elég és valahonnan a kövek közül követni fog a rég ismert Gollam. A képi világ lélegzetelállítóan fantasztikus, aminek megalkotásában a WETA, a Hobbit film filmes trükkjeiért is felelős stúdió, munkásai is kivették részüket.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem, Erőszak

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Phenom II, Intel Core i5
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3,3 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 560
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 40 GB
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows Vista

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD FX, Intel Core i7
RAM memória 8 GB
Szükséges hely a merevlemezen 40 GB
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8 64-bit, Windows 7 64-bit
Kód:  WG466
Termékszám:  5908305209287

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15