Oldal frissítése

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New

4,7 349 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New

Az Xbox 360 játékkonzol továbbfejlesztett változata elegáns design-al és újragondolt oldalsó gombokkal a könnyedebb vezérlésért. A konzol egy olyan vibrációs technológiával lett kifejlesztve, mely lehetővé teszi az állítható intenzitást, mely meghosszabbítja az elemek élettartamát. Az ergonimikus kialakítás biztosítja a könnyed vezérlést és a gyors válaszadási időt. A készülék két analóg vezérléssel, egy D-pad-del és 8 extra gombbal van felszerelve. A ''Guide'' gomb a vezérlő közepén található és alkalmas arra, hogy minél gyorsabban és minél egyszerűbben elérhetőek legyenek a beállítások, valamint az aktív funkciók. 

A konzolhoz emellett tartozik egy headset is, mely könnyed kommunikációt biztosít a játék többi résztvevőjével a neten. A készülék két darab AA-s elemmel és újratölthető akkumulátorral is működtethető, mely akár 25 órán keresztül is üzemképes. Az Xbox 360 konzolhoz 4 vezérlő is csatlakoztatható


Műszaki adatok:
Controls:
D 8-irányú D-pad
2 analóg vezérlő
8 játékgomb
Guide gomb
Start gomb
Vissza gomb
Jellemzők:
állítható rezgés
Integrált headset port az Xbox Live játékhoz
végrehajtás:
Szín: matt fekete
Kommunikáció: Wireless 2.4 GHz
Tartomány: 9 m
áramellátás:
2x AA elem vagy akkumulátor

A csomag tartalma:
gamepad
2x AA elem
 

Kód:  MX045b2
Termékszám:  NSF-00002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10