Oldal frissítése

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller fekete

4,8 394 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller fekete

Az Xbox 360 vezeték nélküli kontroller segítségével játékkonzolokhoz hasonló kényelemben játszhatsz a legújabb játékokkal számítógépeden is. A kontroller vibrációs technológiát alkalmaz, melynek intenzitását az elemek tartósságának növelése érdekében állítani is lehet. A kontroller ergonómikus kialakítása kényelmes használatot és gyors reakcióidőt eredményez. A vezérlőn két analóg kar, egy nyolcirányú D-pad és még 8 extra gomb található. Az újratervezett oldalgomboknak hála a játékok irányítása most könnyebb, mint valaha. A kontroller közepén található "Guide" gomb a menü gyors és kényelmes elérésére használható. Az eszköz természetesen Xbox 360 játékkonzollal is teljes mértékben kompatibilis.

A vezérlő egy headset csatlakozóval is el van látva, melynek segítségével barátaiddal és csapattársaiddal játék közben is tarthatod a kapcsolatot. Az eszköz áramellátásáért két AA-s elem, vagy egy beépített akkumulátor felel, mellyel akár 25 óra élettartamot is el lehet érni.
Műszaki adatok:
Jellemzők:

  • Állítható rezgésintenzitás
  • Kivitel: vezeték nélküli
  • Frekvencia: 2,4 GHz
  • Áramellátás: 2x AA elem vagy beépített akkumulátor
  • Csatlakozó: USB 2.0


Vezérlők:

  • Nyolcirányú D-pad
  • 2 analóg kar
  • 8 akciógomb
  • Guide gomb
  • Start gomb
  • Vissza gomb

Támogatott operációs rendszerek:
Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic 64 bit, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium 64 bit, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional 64 bit, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter 64 bit, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate 64 bit, Windows Vista Business, Windows Vista Business 64 bit, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise 64 bit, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic 64 bit, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium 64 bit, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate 64 bit, Windows XP Home, Windows XP Professional

Paraméterek

Platform

Platform PC, Xbox 360

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész USB

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Analóg stick
Gombok száma 8 ×
Kód:  MX045a1
Termékszám:  JR9-00010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20