Oldal frissítése

Microsoft Windows VR headset

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Windows VR headset

A virtuális valóság szinte minden területen hódítani fog a jövőben, és talán ez az oka, amiért az ACER a saját modelljének kialakítása mellett döntött. Ez az úgynevezett Microsoft Windows VR headset nem igényel extra erős PC-t. A Microsoft ígérete szerint az őszi Windows 10 frissítés során közvetlen támogatást ad a virtuális (VR), és az ún. vegyes valóság (MR) számára.

A Microsoft Windows VR headset főbb jellemzői

  • Headset a vegyes valóságért
  • Közvetlen támogatású a Windows 10 operációs rendszerrel
  • A szemekkel való közbeavatkozás lehetőségét is felkínálja
  • Virtuális elemek egészítik ki a fizikai valóságot
  • Nem kompatibilis HTC Vive vagy Oculus Rift alkalmazásokkal

A Windows Vegyes Valóság platform

A közelmúltban a Microsoft bejelentette a Windows Vegyes Valóságot (Windows Mixed Reality - WMR), amely lehetővé teszi az olcsó VR szemüvegek használatát szoftveren keresztül. A szemüvegek lehetővé teszik a követési mozgást és a tájékozódást a térben külső érzékelők nélkül. A számítógépre két kábel segítségével csatlakozik, ahogy az általános virtuális valóság eszközök általában. HDMI 2.0-vel történik a képközvetítés, míg az adatokra az USB 3.0 vigyáz.

Tervezett használat a fejlesztők kezében

Az első alkalmazások várhatóan főleg játékokat, multimédia lejátszást, 360 ° videókat és fényképeket, illetve virtuális túrákat foglalnak majd magukban. Az is lehetséges, hogy a headsetet a mindennapi, Windows 10-ben történő munka során is használhatja, a monitor nézése helyett. Ez rendkívül vonzó lehetőségnek ígérkezik.

Kód:  MSWVR001
Termékszám:  2HJ34AA#ABA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15