Oldal frissítése

Meta Quest 3 - 128GB

4,5 120 értékelés
229 490 Ft

Meta Quest 3 - 128GB


Oculus Quest 3 (128GB) headset virtuális és kevert valósághoz

Lélegzetelállító játék- és multimédiás élmény vár a következő generációs Oculus Quest 3 headset segítségével. Összességében ez egy abszolút technológiai vezető termék, amely hatalmas támogatottsággal rendelkezik a játék- és alkalmazásfejlesztők körében. Ez az első olyan headset, amely a VR mellett teljes AR-t is kínál. Két RGB színes kamera és egy mélységvetítő kombinációja teljes színű, nagy hűségű képet nyújt a környezetedről, és kezeli a virtuális és a fizikai terek keveredését.

Oculus Quest 3 headset

Időtlen hardveres felszereltség

A harmadik generációs Oculus Quest headset érezhetően gyorsabb a Snapdragon XR2 Gen2 processzornak és a nagyobb, 8 GB RAM-nak köszönhetően, amely gördülékenyebb játékot és akár 8K videók másodpercenkénti 60 képkocka sebességű megtekintését jelenti. A pozitív hír az, hogy még hosszabb használat mellett is észrevehető a kényelem javulása. Az első generációhoz képest az egy töltésre jutó akkumulátor élettartama a lenyűgöző teljesítmény ellenére akár a négyszeresére nőtt. Az Oculus Quest 3-mal akár 3 órát is játszhatsz egyhuzamban.

Oculus Quest 3 headset

Az Oculus Quest 3 120 Hz-es HDR kijelzővel rendelkezik

A kijelző is vadonatúj, 2208 x 2064 pixeles felbontással 120 Hz-en, amely lényegesen több képpont az előző generációhoz képest. Az Oculus Quest 3 nemcsak a virtuális világok felfedezéséhez, hanem a HDR10+ tartalmak támogatásának köszönhetően filmnézéshez is remek eszköz lehet.

Oculus Quest 3 headset

Tökéletesen tervezett Touch Plus vezérlők

Az új Touch Plus kontrollerek a Quest 3 megjelenésén alapuló újratervezést kínálnak. Örvendetes, hogy a kontroller tetején nincs érzékelőgyűrű, így a kontrollerek kisebbek és könnyebben kézben tarthatók. Az új funkciók közé tartozik a TruTouch haptikus válasz és a hüvelykujj területén található nyomásérzékelő, amely érzékeli, hogy milyen erősen tartod a kontrollert.

Oculus Quest 3 headset
Oculus Quest 3 headset

Luxus 3D audio

Az Oculus Quest 3 nagyszerű vizuális megjelenítését beépített hangszórók egészítik ki 3D surround hangzás támogatással, így minden oldalról hallhatod a hangokat, és jobban tájékozódhatsz.

Oculus Quest 3 headset

Tökéletes tartalom

A Quest 3 teljes mértékben kompatibilis a Quest 2 játék- és alkalmazáskönyvtárával, így játszhatsz napjaink legjobb VR-címeivel, mint például a Beat Saber, a Half-Life: Alyx, Resident Evil 7 és még sok más. De hozzáférhetsz az Xbox Cloud Gaming streaming játékközponthoz is.


Facebook fiók szükséges

A Quest 3-hoz való csatlakozáshoz Facebook-fiókra van szükséged. A VR-ban könnyedén találkozhatsz barátaiddal és felfedezhetsz közösségeket a világ minden tájáról. Elkezdheted a felfedezést a saját neved alatt, vagy választhatsz egy újat, és létrehozhatsz egy egyedi VR-profilt.

Az Oculus Quest 3 (128 GB) csomag tartalma

A csomag az Oculus Quest 3 headset mellett két Oculus Touch kontrollert, egy tápkábelt, két AA elemet és egy hálózati adaptert is tartalmaz.

Oculus Quest 3 headset
Oculus Quest 3 headset

Az Oculus Quest 3 (128 GB) specifikációja

  • Felbontás (összesen) - 4128 × 2208 px
  • Felbontás (szemre) - 2064 × 2208 px
  • Frissítési frekvencia 120 Hz
  • Processzor: Qualcom Snapdragon XR2 Gen2
  • Rendszermemória kapacitása: 8 GB
  • Belső tárhely: 128 GB
  • Kapcsolat: Bluetooth, USB-TC
  • Érzékelők: gyorsulásmérő, magnetométer, giroszkóp érzékelő
  • Alkalmas virtuális és kiterjesztett/kevert valósághoz
  • Az akkumulátor üzemideje: akár 3 óra egyetlen töltéssel
  • Az Oculus Quest 3 integrált mikrofont tartalmaz
  • Szemüveget viselők számára is alkalmas
  • A kezdeti beállításhoz az ingyenes Oculus alkalmazás és egy mobileszköz szükséges

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Önállóan működő

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 120 Hz
Felbontás egy szemre QHD 2064 × 2208
Kijelző LCD

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás Wi-Fi, USB-C
Látómező 110 °
A csomagolás tartalmazza Távirányító
Szín Fehér

Memória és teljesítmény

Szemüveg processzor Snapdragon XR2 Gen 2
Szemüveg tárhelye 128 GB
Szemüveg RAM memóriája 8 GB

Méret & súly

Tömeg 515 g

Akkumulátor

Töltési idő 174 perc
Kód:  OC002b2y
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  000000MET3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20