Oldal frissítése

Meta 2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Meta 2

A Meta 2 kiterjeszett valóság szermüvege elsősorban a fejlesztők, művészek és tervezők számára készült, akik munkáját megkönnyíti, új lehetőségeket ad és új módot, hogy kreatív munkájukat végezzék. Ez a szemüveg teljesen megváltoztatja azt, ahogy észleli a világot maga körül, amely a Windows alkalmazások háttere lesz és a közeljövőben a Mac alkalmazásoké is. A Meta 2 a felhasználói kényelem érdekében jött létre, használatuk kényelmes még több óra munka után is, ezenkívül gond nélkül viselhet alatta optikai üveget.

Főbb jellemzők

  • A kiterjesztett valóságegy új szintre emeli kreativitását
  • Kijelzője 2560 x 1440 pixeles, látómezeje 90° -os
  • 3D térben kézzel működtethető
  • Támogatja a Windows alkalmazásokat, többek között az Officet, Adobe Creative Suite-ot és a Spotifyt
  • Optikai szemüveggel együtt is viselhető

Nyisson munkájának új dimenziókat

A virtuális valóság felhasználó egy teljesen máshol érzi magát, mivel a kibővített valóság egyesíti a valóságot és a digitális környezetet. Erre a célra a Meta 2 felszerelt egy sor érzékelőt és egy kamera interfészt, mely az alkalmazásokkal való interakcióhoz vagy a 3D objektumok manipulációjához, mindezt megteheti csupán a kezei segítségével. A fejlesztő egy kész SDK csomagot készített, olyan eszközökkel, melyek segíthetnek egyedi alkalmazások fejlesztésében egy nagyon kiterjedt mérnöki egységgel rendelkeznek. A szemüveg finom, 2560 x 1440 pixel felbontású, 90°-os látómezővel, a négy hangszórót pedig az audio oldal kezeli.

 
Kód:  META01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20