Oldal frissítése

Magic Leap One

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Magic Leap One

A Magic Leap One egy kombinált akció-szemüveg, amely a kiterjesztett valóság és a virtuális valóság kombinációját teszi lehetővé. Ez a szemüvegek lehetővé teszi, hogy olyan tárgyakat láthass, amelyek valójában nem léteznek, de a szemüvegben valóságosnak látszanak. A Magic Leap One mesterséges fénymezőt használ, ahol a digitális fény különböző mélységekben kapcsolódik a természetes fényhez. Ezzel a technológiával az agy természetes módon képes a digitális objektumokat feldolgozni és valóságosnak látni. 

A Magic Leap One szemüveg legfontosabb jellemzői

  • Lehetővé teszi, hogy nem létező tárgyakat láss
  • A virtuális és a kiterjesztett valóságot ötvözi
  • Nagy teljesítményű platform
  • Tartalmaz LightPack számítógépet
  • Távirányító

Meggyőző kiterjesztett valóság

Úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a kaland teljes hosszára. A Magic Leap One egyesíti a Digital LightField technológiát a környezeti térképezéssel, a pontos nyomkövetéssel és a hangzással, így a valóság természetesebbé válik. A szemüveget "LightPack" névvel is illetik, ami nem más, mint egy apró számítógép, amely például egy övhöz rögzíthető.. A LightPack nagy teljesítményű, és kivételes grafikai élményt nyújt. Egy másik fontos funkció a távirányító, amely minden egyes gesztusra reagál.

 
Kód:  MAGLEP1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05