Oldal frissítése

Mafia II Special Extended Edition

4,7 141 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mafia II Special Extended Edition

Mafia II Special Edition, amely tartalmazza az összes hivatalos DLC bővítményt: Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta and Joe's Adventures. Ezenkívül  négy tematikus csomag is megtalálható benne: Vegas, Renegade, Greaser és War Hero!
Mafia II
A teljesen új technológiával tervezett Mafia II az Egyesült Államokban játszódik a 20. század közepén, és a szervezett bűnözés sötét és kegyetlen világának történetét meséli el nekünk. A  Studio 2K Czech a Mafia első részéből merített ihletet, amelyből eddig több mint 2 millió példány talált gazdára, és ahol igazi adrenalin löket a maffiavilágba tett kirándulás. Hála az új generációs motornak - amelyet kifejezetten a Mafia II-höz készítettek - a játékosoknak lehetőségük adódik a sorozat új generációs fejlesztéseit megcsodálni, melyek meghatározó elemei a gengszter témájú akció játéknak. Lövöldözés, verekedés és autós üldözések sora jellemzi az új, magával ragadó dimenziót.
Élvezni fogod Vito szerepét, a szegény bevándorló fiáét, aki megpróbál kitörni a szegénységből. Az utcán megtanulta, hogy tisztelet és jólét csak annak jár, aki gengsztereknek dolgozik. Most mindent feláldoz azért, hogy apjával ellentétben, a saját kezébe vegye sorsát. Gyermekkori barátjával együtt, aki eleinte csak egy jelentéktelen senki a szervezetben, Vito egyre feljebb és feljebb kapaszkodik a maffia ranglétráján. De az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik.
The Betrayal of Jimmy
The Betrayal of Jimmy bővítménnyel szinte arcade játékélményt nyújt a Mafia II. A csapat átemelte egy szabadon bejárható világba a játék legszórakoztatóbb elemeit: lövöldözést, vezetést, rablást, stb. és egy pontokért folyó versennyé alakította. Minden a szép autókról, a robbantgatásokról, a csúcssebesség eléréséről és a nagyváros kihasználásáról szól. Ha a Mafia II már-már túl nagyívű történet neked, akkor a The Betrayal of Jimmy biztos tetszeni fog - pontokat szerezhetsz driftelésért, gyorshajtásért, fejlövésért, gyilkos kombókért és sok egyéb dologért. Arcade stílusban bukkannak fel a képernyőn a hatalmas villogó ikonok által jelzett célpontok.
Jimmy sok mindenben különbözik a játék főhősétől, Vitotól. Míg Vito igazából jó ember, akit beszippantott az alvilág, Jimmy már jó ideje bemocskolta magát. Borotvált fejével, fekete ruhájával és sötét szemüvegével pont az a fajta srác, akit jobb elkerülni, és inkább ajánlatos átmenni előle az út túloldalára. Amikor Jimmy egy átverés áldozata lesz, és fogalma sincs, hogy mi történik, különböző feladatokat kap a családtól, hogy kiderüljön az igazság. Néhány új családot is megismerhetsz, de némelyik karakter több történetben is megjelenik, ilyenek például a főszereplők - a csodálatos Empire Bay városa. A 25 változatos küldetésnek köszönhetően a The Betrayal of Jimmy bővítmény remekül kiegészíti a játékélményt.
Jimmy's Vendetta
A Jimmy's Vendetta kiegészítésben ismét a gengszter Jimmyvel találkozunk, aki jelenleg épp börtönben ül. Itt töltötte az elmúlt 15 évet, mivel a munkaadója elárulta az egyik munka elvégzése után. Jimmy kihasználva egy börtönlázadást, megszökik egy szennyesládában. Amikor megérkezik Empire Bay-be, elkezd kidolgozni egy tervet, hogy megbosszulja a két maffia család vezetőjén árulásukat.  Meg akarja buktatni birodalmukat!
A Jimmy's Vendetta bővítmény 30 küldetése nehezebb, mint maga a fő játék. Jimmynek nem csak a túlerőben lévő ellenfelekkel kell megküzdenie, hanem versenyt kell futnia az idővel is. A fő játékkal ellentétben, ahol az összes küldetést rendre teljesíteni kell, itt a játékos eldöntheti, hogy melyik melót vállalja el. Ahogy az idő halad, változik a napszak és az időjárás is. Ebben a DLC-ben a tuningolásnak köszönhetően még gyorsabb autókkal száguldozhatunk.
Joe's Adventure
A Joe's Adventures-ben Joe Barbara - Vito barátja bőrébe bújunk. Joe gyerekkora óta ismeri Vito-t, és barátságuk töretlen is volt egész addig, amíg Vito börtönbe nem került. Ez a bővítmény választ ad arra a kérdésre, hogy mi is történt Empire Bay-ben, míg Vito rács mögött volt. S mi több, játékosként nem csak azt tudjuk meg, mit csinált Joe Vito elvesztegetett évei alatt, hanem jó néhány titkot is felfedhetünk Scaletta elítélésével kapcsolatban.
A DLC számos küldetésének elvégzése mellett, néhány eddig még ismeretlen helyre is ellátogathatunk, például különböző épületekbe, pályaudvarokra, dokkokhoz és tavakhoz. A játék új ruhákkal és gyűjthető cuccokkal is gazdagodik. A zenei aláfestés pedig néhány 40-es, 50-es évekbeli dallal egészül ki.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Season Pass

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 3 GHz (3 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 8600 GT
RAM memória 1,5 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB
Operációs rendszer Windows XP
Kód:  WG129c
Termékszám:  5908305214229

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15