Oldal frissítése

Mafia II (Classics Collection) (Bővített változat) H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mafia II (Classics Collection) (Bővített változat) H

Special Edition Mafia II, amely tartalmazza az összes hivatalos DLC terjeszkedés: Betrayal of Jimmy, Jimmy Vendetta és Joe kalandjai. Ezen kívül a csomag is megtalálható négy tematikus csomagokat Vegas, Renegade, Greaser és háborús hős!
Mafia II
Mafia II, ami megmondja a történet egy sötét és engesztelhetetlen világ a szervezett bűnözés az Egyesült Államokban a 20. század közepén, úgy tervezték, egy teljesen új technológiát. Studio 2K Czech kidolgozott ötleteket az első maffia, amely eddig több mint 2 millió példányban alkotnak érett és adrenalin töltött kirándulás a világ maffia. Hála az új motor generáció, amely azért jött létre, kifejezetten a Mafia II, a játékosok a lehetőséget, hogy tartsa be a további fejlesztése a sorozat, hogy meghatározta a akciójáték egy gengszter témát. Gunfights, fistfights autós üldözések lesz látható az új magával ragadó dimenziót.
Élvezni fogja játszani Vita, a fia egy szegény bevándorló, aki próbál menekülni egy életet a szegénység. Az utcán tanult a tekintetben, és a jólét csak, hogy működjön a gengszterek. Most mindent feláldozott azért, hogy ellentétben az apja, hogy a sors a saját kezébe. Együtt gyermekkori barátja, aki először csak egy jelentéktelen gyalog a szervezet, Vito ásni mélyebbre a maffia hierarchiájában. De az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik az elején.
Elárulásának Jimmy
Kiterjesztése az árulás Jimmy egy fogalom szinte arcade tapasztalat, hogy Mafia II kínál. A csapat átvette a legviccesebb eleme a játék: lövés, vezetés, rablás, stb egy nyitott világban, és tette őket a pontozás veszi kezdetét. Körül forog szép autók, dobás dolgokat, megvalósítása csúcssebességgel és a tényleges felhasználás valamennyi nagyváros. Ha a Mafia II funkciók széles történetet, majd az árulás Jimmy ismét biztosítja az azonnali kielégülést - amit keresnek pontokat sodródó, a vezetés nagy sebességgel, lövés a fejét, megölve kombók és sok más dolog. Body felbukkanó arcade stílusú közvetlenül a képernyőre és a hatalmas villogó ikonok jelzik a cél.
Jimmy egy csomó más, mint Vito, a főhős a játék telek. Míg Vito egy jó ember, aki szívja be, hogy lesz egy gengszter, Jimmy megfesti a kezét sokáig. Az ő borotvált fej, fekete ruhát és sötét szemüveget az a fajta srác, aki inkább menni, mielőtt a másik oldalán az utca, hogy elkerülje. Amikor Jimmy áldozatául esik átverés, és fogalmam sincs, hogy mi történik, kap feladatokat a különböző bűncselekmények család annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Itt látható néhány új család, de néhány a karakterek jelennek meg a nagyobb történet, beleértve a főszereplői - a csodálatos város Empire Bay. Köszönhetően 25 változatos küldetések ígér az árulás Jimmy jelentős bővülése játékélményt.
Jimmy Vendetta
A kiegészítés Jimmy Vendetta ismét találkozni határozott barmok Jimmy, aki jelenleg börtönben. Ő töltötte az elmúlt 15 évben, hiszen ez alatt az egyik szerződés elárulja a munkáltató. Jimmy kihasználva börtönlázadás és menekülés egy doboz mosoda. Amikor visszaér Empire Bay, kezd dolgozni a tervet, hogy megbosszulja a két vezető a maffia családok, akik azzal vádolják a hazaárulás. Azt akarja, hogy birodalmuk esik!
Jimmy Vendetta kiterjesztése áll, 30 küldetések és nagyobb nehézséget, mint a fő játék. Jimmy nem csak harcolsz, akik kisebbségben vannak, de az idő múlásával. Összehasonlítva a fő kampány, amelyben az összes küldetést teljesíteni kellett rendre Jimmy Vendetta játékos eldöntheti, hogy melyik szerződés akar eljárni. Ahogy az idő változik naponta, és az időjárási körülmények. A DLC is a harmadik szinten hibakeresés végzett garázs, ami az autó még gyorsabb.
Joe Adventures
Az Add Joe kalandjai játékos vállalja a szerepét Joe Barbara - Vito barátja. Joe Vita tudta gyermekkor és a kapcsolatuk Nem szabad összekeverni, mielőtt de Vito börtönbe. Ez a kiterjesztés választ ad arra a kérdésre, hogy mi történt Empire Bay, míg Vito talált rács mögött. Továbbá, a játékos tudja, mit Joe tett Vitových során az "elveszett évek", hanem felfed néhány titkot kapcsolódó Scalettovým elítélését.
Elvégzése mellett számos, a küldetések, amely magában foglalja a kiterjesztés, a játékos meg még néhány eddig ismeretlen helyeken, például. A belső terek, az épületek, pályaudvarok, dokkok és a tó környékén. A játék is nagyobb új ruhát és a gyűjtők. Soundtrack kiegészítette néhány dalt a 40-es és 50-es években.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Season Pass

Platform / Licenc

Platform PC

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 3 GHz (3 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 8600 GT
RAM memória 1,5 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB
Operációs rendszer Windows XP
Kód:  WG129cAPD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15