Oldal frissítése

Madden NFL 24 - Xbox

Leárazás -71 %
9 890 Ft 33 890 Ft

Madden NFL 24 - Xbox

Madden NFL 24 Xbox

A Madden NFL 24 Xbox ismét továbbfejlesztette a technológiát

A SAPIEN technológia ugrásszerű előrelépést jelent az NFL-játékosok valósághűsége terén, mivel nagyobb testdefiníálhatóságot és a sportoló testének variabilitását biztosítja, ami valósághű játékosmozgást eredményez. A FieldSENSE legújabb verziója továbbfejlesztett játékmenet alapokat biztosít, amelyek pozitívan befolyásolják az összes játékmód irányíthatóságát és realizmusát. A fejlettebb mesterséges intelligencia simább, valósághűbb játékos-akciókat és reakciókat tesz lehetővé a stratégiáidra, így nagyobb bizalmad lehet abban, hogy csapattársaid a szándékod szerint irányítják a játékot és alakítják az akciókat.

Madden NFL 24 Xbox

Jobb passzolás és Hit Everything 2.0 mechanika

Ugorj kinyújtott karral a győztes labdáért a továbbfejlesztett elkapó AI segítségével, dobd a labdát sebészi pontossággal az új animációk segítségével, és határozd meg a védők hitelesebb reakcióit a DB továbbfejlesztett viselkedésével, mindezt a 2.0 nehézségi szint alapján készült passzok keretében. Csapattársaid értékelései és helyzetfelismerése mostantól nagyobb befolyással bírnak, így biztos lehetsz benne, hogy játékosaid képesek lesznek extra yardokat szerezni a stand-up csatákban, és hatékonyabban támadhatják a labdát.

Madden NFL 24 Xbox

Madden NFL 24 Xbox - Franchise és egyéb fejlesztések

Fejlődj a Super Bowl kedvencévé. Játssz új minijátékokkal, próbáld ki a gyakorlatokat az edzőtáborban, és lendítsd előre a csapatodat. Használd ki az egyszerűsített csapatáthelyezési funkciót új városokkal és mezekkel, hogy megteremtsd csapatod saját történetét. Szerezz és tarts meg szupersztárokat 50 új, egyedi draftgenerátorral, új csere Logic Tuning-gal, hat cserekártyával és új, edzőknek szóló 3rd Talent Tree tehetségfával.

Madden NFL 24 Xbox

Madden NFL 24 Xbox - Ultimate Team és platformközi játék

Az egész évben új szezonok tartalmaival gyorsabban bővítheted és fejlesztheted az NFL-sztárokból és Hall of Fame-legendákból álló álomlistádat. Mindig van miért játszani a Field Pass kihívásokkal, amelyek feloldják a Madden Ultimate Team jutalmait, és segítenek a lehető legerősebb csapat összeállításában. Csatlakozz a PlayStation5, Xbox Series X|S és PC játékosokhoz, hogy megmutasd nekik, hogyan játszol a pályán olyan versengő játékmódokban, mint az Online H2H és hasonlók.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Sport
Játék környezet Csapatsportok

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Augusztus

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5030941125260

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10