Oldal frissítése

Mad Catz PS3 Vezeték nélküli

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mad Catz PS3 Vezeték nélküli

A MAD CATZ PS3 Rock Band vezeték nélküli szintetizátor lehetővé teszi, hogy valóban kiélvezze a Rock Band 3 játékát. Klasszikus professzionális tervezés és széles körben használhatóság jellemzi. Nyakba akasztva, klasszikus gitárként is használhatja, vagy leteheti az asztalra is. A játék közbeni optimális kényelem érdekében praktikus állvánnyal rendelkezik (PN: RB3630110002 / 1/2). A Mad Catz PS3 Rock Band 3 vezeték nélküli billentyűzet teljes mértékben kompatibilis a szabványos és a Pro Rock Band 3 játékokkal.
A Mad Catz PS3 Rock Band 3 vezeték nélküli billentyűzettel egy rendkívül reális játékélményben lehet része a konzolon. Ezen túl használhatja a billentyűzetet mint hagyományos MIDI billentyűzet is, két oktáv tartományban C3-C5-ig. A MIDI kimenet kompatibilis számos szoftver és hardver eszközökkel. Ugyanakkor a gombokkal természetesen fantasztikus játékkonzol kiegészítőként is szolgál. Elsősorban erre a célra is tervezték.
Műszaki adatok:
Megnevezés:
PlayStation3
Szintetizátor:
Új gombok a Rock Band 3 játákhoz
25 billentyű a két oktáv között, C3 - C5
Egyaránt működik álló és fekvő helyzetben is
Csuklópánttal
Tápellátás: 3 db AA elemmel
Önálló MIDI billentyűzetként is használható (kompatibilis a legtöbb MIDI vezérlővel)
Kompatibilis állvánnyal (PN: RB3630110002 / 1/2)

Paraméterek

Platform

Platform PS3

Felszerelés és funkció

Gombok száma 25 ×
Kód:  MH822g
Termékszám:  RB397161BS34/02/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15