Oldal frissítése

Mad Catz Pacific AV8R PS3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz Pacific AV8R PS3

A kifinomult Mad Catz Pacific AV8R joystick különösen a lelkes szimulátorok rajongók számára készült. Elég erős ahhoz, hogy ellenálljon még a legvadabb légitámadásoknak is . Számos állítható nyomógombot, karokat és kapcsolókat tartalmaz, amelyek a 2-es repülőgép vezérlésére szolgálnak. Minden vezérlőt úgy terveztek, hogy ugyanúgy tudj mindent irányítani, mint a valódi pilóták.
 




A leválasztható karnak van egy texturált felülete , ami nagyon kényelmes tartást biztosít, pontos repülést és irányítottságot biztosít , valamint fő és oldali fegyveres támadásokat. Három gomb van a tetején , egyvalósághű trigger és egy analóg kar a kamera nézetének megváltoztatásához. Csak ezek az elemek adnak neked jó vezetést a többi játékossal, mint a szokásos játékmenet.
 
 




Az üzemmódkapcsolóval három különböző , könnyen elforgatható profil is beállítható. A motornak kétirányú vezérlése is van. A csomag magában foglalja a 4 lábat a maximális vezetési stabilitás érdekében.


Paraméterek és specifikációk:

Csomag tartalma:
Pacific AV8R FlightStick (alap + kar)
4 levehető láb
matricák

Kompatibilitás:
Playstation 3

Támogatott játékok:
Damage Inc.
IL-2 Sturmovik
Acél madarak
Combat Wings
A-10 Warthog
Repülés szimulátor
X-Plane

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Kék

Platform

Platform PS3

Felszerelés és funkció

Felszerelés Analóg stick

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  MH737x8
Termékszám:  MCB884020SA1/02/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10