Oldal frissítése

Mad Catz Pacific AV8R

4,1 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz Pacific AV8R

Az aprólékosan megtervezett Mad Catz Pacific AV8R joystick kifejezetten a repülőszimulátorok komoly rajongóinak készült. A joystick elég erős hogy kibírja a leghevesebb légi csata megpróbáltatásait is. Egy sor programozható gombot, kapcsolót és fogantyút tartalmaz, melyeket a második világháborús repülőgépek működése ihletett - így pontosan olyan irányítást biztosít az égen, mint amilyet egy igazi repülőg is adna.



A levehető fogantyú felülete textúrált, ami nagyon kényelmes fogást, valamint a repülés sebességének és irányának precíz vezérlését tesz lehetővé, csakúgy mint az elsődleges és másodlagos fegyverek kezelését. Három gomb, a realisztikus ravasz és egy analóg kar a kamera helyzetének változtatásához található a joystick oldalán. Ezek a funkciók jelentős előnyt biztosítanak a hagyományos kontrollereket használó játékosokkal szemben.


A Saitec kifinomult Smart Technology szoftvere programozhatóvá teszi az összes gombot és kapcsolót. Köszönhetően a switch módnak, három különböző profilt állítható fel és szabadon váltogathatja őket. Ezen felül kettős motor kontrollal bír, valamint négy lábbal van ellátva a maximális stabilitás érdekében.


Műszaki adatok:
A csomag tartalma:
Pacific AV8R FlightStick (alap + kar)
4x levehető láb
Matricák
Kompatibilitás:
Microsoft Windows 7 / Vista / XP
Támogatott játékok:
Damage Inc.
IL-2 Sturmovik
Birds of Steel
Combat Wings
A-10 Warthog
Flight Simulator
X-Plane

Kód:  MH737x7
Termékszám:  MCB4321300A1/02/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20