Oldal frissítése

Mad Catz CTRLR mobil játékvezérlő

4,1 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz CTRLR mobil játékvezérlő

A Mad Catz bemutatja a mobil játékvezérlőt, amely kifejezetten igényes és lelkes játékosoknak készült. A GameSmart multi-platform technológiának hála, szinte minden eszközzel használható, legyen szó laptopról, tabletről vagy okostelefonról. Három játékmódot is kínál, amelyek az érintőképernyő, az egér és a klasszikus PC irányítását imitálják.
Ha élvezed az Android játékokat, és szeretnéd fejleszteni a játékos képességeidet, a Mad Catz CTRLR-re van szükséged. Egyszerűen kommunikál a telefonoddal, vagy egyéb eszközöddel Dual-Bluetooth 4.0-n keresztül, így nincs szükség az ujjak használatára a képernyőn, így az ujjak nem takarják el látványt játék közben. A vezérlőt arra tervezték, hogy menet közben is tökéletesen használható legyen. Ezt a célt szolgálja az állítható, utazó telefontartó, amely 2,3"-6" telefonokhoz megfelelő.
A nappaliban is kitűnően működik. A CTRLR-t használhatod Android vagy Amazon Fire TV-vel, PC-vel vagy MOJO Micro-Console-lal, elsődleges vagy másodlagos kijelzőként. A multimédia gombok YouTube, Netflix, Hulu Plus, HBO GO, Plex, Flixster, Pandora internet rádió és Twitch TVY távirányítóként működnek. A mellékelt két AAA elemmel akár 40 órán keresztül, folyamatosan játszhatod a kedvenc játékod, és köszönhetően a Mad Catz mobil applikációnak és szoftvernek, a program gombokat testre szabhatod.
Műszaki adatok:
Rendszer követelmények:
Android 3.0 verzió vagy újabb
PC: Windows 8.1, 8, 7 és Vista
Intelligens eszközök: minden olyan eszköz, amely támogatja a Human Interface Device-t (HID)
Kommunikáció:
Bluetooth 4.0, Bluetooth smart
Micro-USB firmware-frissítésekhez
A csomag tartalma:
C.TRL.R mobil játékvezérlő
levehető, állítható, utazó telefontartó
2x AAA elem

Paraméterek

Platform

Platform PC, Mobiltelefon

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Felszerelés és funkció

Felszerelés Analóg stick
Gombok száma 20 ×

Elem

Akkumulátor AAA
Kód:  MH803f2
Termékszám:  MCB3226600C2/04/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15