Oldal frissítése

M2-ATX 6-24V DC / DC 160W

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M2-ATX 6-24V DC / DC 160W

Az M2-ATX egy intelligens mini tápegység amely indításra az alaplap ON/OFF kapcsolását szabályozza. Ez a tápegység képes túlélni a feszültségesést, és a túlfeszültséget is.
Nyolc féle, mikrokontroller vezérelte idő móddal rendelkezik, a gyújtás körülményei szerint. Ha eltávolítja az összes jumpert, a klasszikus ATX tápegységet kapja melyet felhasználhat a járművön kívül is.
Mivel a számítógép folyamatosan feszültség alatt van akkor is, ha ki van kapcsolva, előfordulhat hogy néhány nap alatt lemeríti az akkumulátort. Ez a tápegység azonban figyelemmel kíséri a gépkocsi akkumulátorát, és ha az egy kritikus szintet elér, lekapcsolja magát. Az M2-ATX a legjobb amit fedélzeti számítógépéhez használhat.
Újdonság ebben a verzióban!
Aktív AutoLatch funkció a bekapcsolás utáni első 60 másodpercben. Ha kikapcsolja a gyújtást 60 másodpercen belül azután hogy bekapcsolta, a táp aktív marad még 60 másodpercig amíg a rendszer teljesen fel nem áll. Ezzel megakadályozza hogy a meghajtó sérüljön.
A készlet ATX, HDD és FDD kábelt, jumpert, gyors csatlakozókat, és 2 tűs alaplaphoz csatlakozó kábelt (ON / OFF) tartalmaz. Minden megvan benne tehát hogy a PC-hez csatlakozzon! Folyamatos müködést biztosít V-rol, minimum 6 V-ról (kilengés). Az M2-ATX méretkompatibilis minden Morex  számítógépházzal, például a Travla C134 / C150-vel.
Műszaki adatok:
Méretek: 160 x 45 mm
Teljesítmény: 160 W
Bemenet: 6-24 V DC

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 160 W
Formátum Egyéb

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Passzív hűtés
Kód:  CZ021a
Termékszám:  574

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10