Oldal frissítése

Lunar Lander Beyond - PS5

11 890 Ft

Lunar Lander Beyond - PS5

Lunar Lander Beyond PS5

Lunar Lander Beyond PS5

Készülj fel egy izgalmas űrkalandra a Lunar Lander Beyond PS5 játékkal. A Pegasus Corporation kapitányaként kihívásokkal teli küldetések sorozatán vezetheted a legénységedet, hogy szállítmányt fuvarozz, nyersanyagokat szerezz, vagy akár részt vegyél a bajba jutott pilóták mentésében.

Lunar Lander Beyond PS5

Rengeteg felfedezésre váró környezet

A Lunar Lander Beyond PS5 több mint 30 küldetést kínál öt különböző holdon és bolygón, és olyan változatos környezeteket fedezhetsz fel, mint a Nueva Luna, a Mars, a Vénusz, a Ganymedes és a titokzatos Etimus.

Lunar Lander Beyond PS5

A küldetés sikere a te döntéseden múlik

A Lunar Lander Beyond PS5-ben a te választásod

és képességeid befolyásolják a küldetésed sikerét, de vigyázz - négy nehézségi szint vár rád, amelyek közül a legmagasabb az őrült, permadeath-t és növekvő stresszt okoz, ami hallucinációkhoz és űrőrülethez vezethet.

Lunar Lander Beyond PS5

A Lunar Lander Beyond PS5-öt saját vágyaid szerint testreszabhatod

Az egyedi, procedurálisan generált karakterekkel, attribútumokkal és négy különböző hajóval lehetőséged van arra, hogy a legénységedet és felszerelésedet a saját ízlésed szerint alakítsd. A felszereléshez egy tucatnyi frissítés áll rendelkezésre.

Lunar Lander Beyond PS5

Navigálj egy baljós igazságokkal teli kampányban

A Lunar Lander Beyond PS5 nem csak gyönyörű, fényűző sci-fi stílusú művészeti alkotást kínál a Dreams Uncorporatedtől, hanem egy mély kampányt is, amely magával ragad a történetbe. Készülj fel egy kalandra, amely bevonz a bolygóközi gazdaság bonyolult világába, és feltárja a csillagok mögött rejtőző baljós igazságokat.

Lunar Lander Beyond PS5

Bánya vagy hal?

A Lunar Lander Beyond PS5 egy titokzatos portált rejt, amely egy felderítetlen bolygóra visz, ahol nem kerülheted el a fáradtságot és az érzékcsalódásokat. Olyan dolgokat fogsz látni, amelyek nem valódiak. Láttál már rózsaszín égi elefántot?

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Április

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kód:  PSV0625
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056635606952

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10