Oldal frissítése

Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS

A Luigi Mansion: Dark Moon a Luigi's Mansion Nintendo GameCube játék közvetlen folytatása. Ez egy akciójáték, amelyben Mario testvére, Luigi, küzd a szellemek ellen. Mindez tipikus Nintendo grafikával nagy hangsúlyt fektetve a humorra. Az egész akciót úgy lehetne leírni, mint a Ghostbusters Big-N verziója.

 

?

szintek


Ebben a játékban Luigit több kísértetjárta kastélyban is navigálhatod, amelyek fölött átvették az irányításr a szellemek. Nem ártanak senkinek, de egy titkot rejtegetnek és biztosan nem fogják megkönnyíteni Luigi dolgát.
Luiginak rendelkezésére áll egy speciális Poltergeist 5000 porszívó, valamint egy speciális Nintendo DS, amely tartalmaz egy térképet, és a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépj professzor E. Gadd-dal, aki képes különféle elfoglalt villákba teleportálni Luigit.
A szellemeket kell először felkutatni. Néhányan tárgyakban rejtőznek, vagy a szőnyek alatt, másokat pedig zseblámpával kell megvilágítani. Ezután térhetsz rá a puzzle-k megoldására.

 

?

Ellenőrzés


Ez a tisztán single-player játék a Nintendo 3DS szinte minden funkcióját képes használni. Luigit az analóg Circle Pad segítségével irányíthatod, a kamera pedig magától mozog háromdimenziós térben. Az akciókat az akciógombokkal tudod kiváltani, de beépített mozgásérzékelővel is találkozhatsz játék során.
 
Ezeket elsősorban olyan mozgásra használhatod, amikor ajtók vagy zárak résein nézel keresztül, vagy amikor a porszívó csövét irányítod. Az érintőképernyős konzolon mindig kaphatsz egy áttekintést a kijelölt feladatokról, ezek állapotáról és egy térképről a környékről és a házról.
?

 

?

Audiovizuális honlap


A főcím teljesen 3D-re fejlesztett, csakúgy, mint egy konzolos játéknál. Hasonlóképpen sikerült a sztereoszkópikus 3D hatás, amely még a konzol mozgásérzékelőjének használatakor sem okoz problémát.
 
De a vidám grafikák mellett még inkább figyelemre méltó a játék zenéje, amely a fényhatásokkal együtt remek hangulatot teremt, legyen szó akár a ház felderítéséről, akár az akciójelenetekről, akár a humoros beszélgetésekről E. Gadd professzorral..
?

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG, Kaland, Árkád, Logikai

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU121
Termékszám:  045496476717
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05