Oldal frissítése

Loop Hero - Nintendo Switch

9 890 Ft

Loop Hero - Nintendo Switch

Loop Hero Nintendo Switch

Loop Hero Nintendo Switch - Hősies kaland az időhurokban

A gonosz Lich időtlenségbe taszította a világot, lakóit pedig végtelen káoszba. Irányítsd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket és terepet helyezz el a bátor hős minden egyes egyedi küldetéshurok mentén. Szerezz és szerelj fel erős zsákmányt minden hősosztály számára a csatákhoz, és bővítsd a túlélők táborát, hogy minden kalandot fejlessz a hurokban. Nyiss fel új osztályokat, új kártyákat és ravasz őrzőket, hogy megtörd a kétségbeesés végtelen körforgását.

Loop Hero Nintendo Switch

Megéri végtelenül tervezni

Válassz a feloldható karakterosztályok és paklikártyák közül, mielőtt egy véletlenszerűen generált hurok mentén nekivágsz az egyes küldetéseknek. Egyetlen expedíció sem olyan, mint az előzőek. Helyezd el stratégiailag az épület-, terep- és ellenségkártyákat minden egyes hurok mentén, hogy megteremtsd a saját veszélyes útvonaladat. Találd meg az egyensúlyt a kártyák között, hogy növeld a túlélési esélyeidet, miközben értékes zsákmányt és nyersanyagokat szerzel a táborod számára.

Loop Hero Nintendo Switch

Loop Hero Nintendo Switch - Gyűjts zsákmányt és bővítsd a táborodat

Győzd le a fenyegető szörnyeket, szerezz erősebb zsákmányt, amit menet közben felszerelhetsz, és nyiss fel új képességeket. A nehezen megkeresett erőforrásaidat fordítsd táborhely-fejlesztésekre, és szerezz értékes erősítéseket a küldetésed minden egyes teljesített körével. Győzz le egy sor szentségtelen őrző-főnököt egy nagyszabású saga során, hogy megmentsd a világot és megtörd az időhurkot.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG, Stratégiai, Kaland
Játékmechanika Kártyák
A játék grafikai tervezése Oldalnézettel

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Augusztus

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1228
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056635602893

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10