Oldal frissítése

Logitech Pro Flight X56 Rhino Joystick

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Pro Flight X56 Rhino Joystick

Joystick katonai precizitással
 

Joystick katonai pontossággal

Az X-56 Rhino-t úgy tervezték, hogy megfeleljen azoknak az igényeinek, akik a szimulációs programok rajongói. Ugyanolyan magas színvonalra épült, mint a legfejlettebb joystickek. Az X-56 Rhino széles körű testreszabható beállítást kínál.


Hat tengely a szabadság felé

A modern szimulátorokban a hajók irányítása egyre összetettebb, mint a hagyományos repülős szimulátoroknál. A hatékony vezérléshez az összes tengelyt ki lehet használni - zuhanás, dőlés, perdülés, mászás, süllyedés és forgás.

Šest os ke svobodě
 

RGB háttérvilágítás
 

RGB háttérvilágítás

Testre szabhatod a megvilágítást. Beállíthatod az X-56 világítási színét, hogy illeszkedjen a játék többi kiegészítőjéhez.


Ideális VR-hoz

A VR szemüvegeken keresztül a vezérlés kicsit nehézkes lehet - tekintve, hogy nem látod a saját kezed. Az X-56-ot úgy tervezték, hogy az összes kezelőelem az ujjaid alatt legyen, ezáltal csak a csodálatos VR élményre kell koncentrálnod.

Pro virtuální realitu
 

egyedülálló élmény
 

Egyedülálló élmény

A Rhino X-56 vezérlőfelülete hihetetlenül pontos, köszönhetően a Saitek 16 bites megoldásának. Az állítható rugók lehetővé teszik a kar vezérléséhez szükséges erő beállításátát a pilóták számára. Válassz az öt beállítási lehetőség közül!


Dupla löketszabályozás

Az X-56 két különálló vezérlőgombot kínál. Ideális olyan esetekben, amikor az elsődleges motor megsérült, és Tőled függ a biztonsági mentés. A praktikus zár ezután hatékonyan konvertálja a vezérlőgombokat eggyé.

Dupla feszültség szabályozás
 
 
Kód:  MH331i
Termékszám:  945-000002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05