Oldal frissítése

LG 360 VR

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG 360 VR

Ezek a könnyű, kompakt napszemüvegek új világot nyitnak a virtuális valóságba. Egy intuitív kezelőfelület segítségével az LG G5 okostelefon vezérli. Ennek köszönhetően úgy élvezheti a legújabb panorámás és 3D-s játékokat, extrém sport videókat, sporteseményeket, koncerteket és egyéb tartalmakat, mintha élőben lenne ott. Mindezt kristálytiszta minőségben.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt virtuális valóság szemüveg
  • Kettős 1,88 "IPS kijelző
  • LG G5 okostelefonhoz tervezték
  • Kompatibilis a YouTube-on található 360°-os videókkal

Kis méret, nagy kalandok

Vonzani fogja a versenytársaktól eltérő formatervezés, kis súly és a kompakt méretek. Így nem csak a kényelmesseb de könnyebb súlyú is lett a szemüveg. Ezt segíti elő a lehetőségét, hogy a készülék egyszerűen összehajtható. Azonban a kis méret nem válik a funkcionalitás kárára, így szórakozhat nem csak 3D játékokkal, de a YouTube-on található 360°-os videókkal, és minden, ami a Google Cardboard-on megtalálható.

További információk:


Kijelző:
1,88 "IPS LCD, 920x720 pixel minden szemen

Érzékelők:
Giroszkóp és gyorsulásmérő
Közelségérzékelő
Portok:
USB 2.0 és USB Type C
3,5 mm-es audio jack

Méretek:
164,1×185,6×45,9 mm

Súly:
117 g

LG G5 telefont nem tartalmazza

Kód:  LFVR01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10