Oldal frissítése

Leo the Firefighter Cat - PS5

Előrendelési ár
13 290 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Leo the Firefighter Cat - PS5

Leo a tűzoltó macska PS5

Leo a mentő macsaka

Játssz bátor macskás tűzoltóként a Leo the Firefighter Cat PS5 játékban. Újonc mentőként sok izgalmas kalandon fogsz keresztülmenni. A tapasztalt Nox parancsnok irányítása alatt különböző kihívást jelentő küldetéseken fogsz végigmenni, és felkapaszkodsz a ranglétrán.

Leo a tűzoltó macska PS5

Mint egy igazi tűzoltó

A Leo the Firefighter Cat PS5 játék küldetései során egy tűzoltótömlőre, egy fejszére és különleges képességekre lesz szükséged a különböző kihívások leküzdéséhez. Mentsd meg macskatársaidat az erdőtüzektől, árvizektől és még a mérgező hulladékoktól is. Küzdj meg a gonosz tűzmanókkal, és gyorsan avatkozz be a városi környezetben keletkezett tüzek ellen. Készülj fel az egyik kalandra a másik után.

Leo a tűzoltó macska PS5

Fedezd fel a kevésbé ismert háborús övezeteket

A Leo the Firefighter Cat PS5 játékban a mentési feladatok nem nélkülözik a tűzoltó járműveket. Egy igazi tűzoltóautó, egy hajó és egy vízirepülőgép visz az akcióba. Ezekkel az erőforrásokkal készen állsz majd arra, hogy rekordidő alatt be tudj lépni és segítséget nyújt, bárhol is legyen rá szükség.

Leo a tűzoltó macska PS5

Megérdemled az új ruhákat

A sikeres küldetésekkel új divatos darabok nyílnak meg Leo, a macska számára. Leo a tűzoltó macska PS5 szekrényében számos jelmez van, így te is a legjobban öltözött tűzoltó leszel a városban.

Leo a tűzoltó macska PS5

Több mint 20 küldetés vár rád

Az izgalmas küldetések egy égő édességgyárba, egy luxushajóra vagy egy szigetre visznek, ahol a víz veszélyesen gyorsan emelkedik. Ne felejtsd el magaddal vinni a megbízható tűzoltótömlőt és a megbízható fejszét. Használd a különleges képességeid egyikét, hogy legyőzz minden veszélyt, amit Leo, a tűzoltó macska PS5 tartogat számodra.

Leo a tűzoltó macska PS5

A helyszín többféle közlekedési eszközzel is megközelíthető

Válaszd ki a megfelelő szállítóeszközt a veszély típusának megfelelően. Választhatsz tűzoltóautó, csónak, vízirepülőgép, helikopter és terepjáró közül. Könnyedén felfedezheted az egész várost, és felfedezheted annak minden rejtett titkát.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0627
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5016488141475

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15