Oldal frissítése

Lenovo Explorer

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Explorer

Lenovo Explorer és Windows vegyes valóság

A Lenovo márka új Explorer szemüvegének segítségével nem egyszerűen a virtuális, hanem az ún. vegyes valóság élményét élheti át. A fő különbség az, hogy az utóbbi esetében viszonylag nagy területen tud mozogni a 3D-s térben, a 4 méter hosszú kábelnek köszönhetően. A szemüveg belsejében található két LCD panel nagy, akár 1440 × 1440 pixeles felbontást tesz lehetővé. A szemüveg belsejében elhelyezkedő panelek 110°-os látószöget biztosítanak.


Lenovo Explorer
 

Könnyen csatlakoztatható

A Lenovo Explorer vegyes valóság szemüvege teljesen kompatibilis a Windows 10 legfrissebb verziójával, így az eszköz beüzemelése néhány másodpercet vesz csak igénybe. A számítógéphez történő csatlakoztatáshoz mindössze két kábelre lesz szüksége.


Kényelmesen használható

A Lenovo Explorer tömege mindössze 380 gramm. Előnye, hogy használatához nincs szükség külső érzékelőkre, és nem igényel különösebben erős PC-t sem.

Lenovo Explorer
 

Lenovo Explorer
 

Fedezze fel a 3D-s szórakozás világát!

A szemüveg borítása strapabíró, de a szemüveg mégis könnyű és kényelmes. Úgy került kialakításra, hogy a felhasználó teljesen megfeledkezzen arról, hogy viseli. Ennek köszönhetően Ön teljesen elmerülhet a Microsoft Store-ban elérhető számtalan alkalmazás egyikében, amelyek között utazással, szórakozással, az oktatással és kreatív tevékenységekkel kapcsolatos tartalmakat is találhat. Élje át a vegyes valóság által nyújtott intenzív élményt a Lenovo Explorer segítségével!


Lenovo Explorer
 

Főbb jellemzői:

  • Vegyes valóság szemüveg surround hangzással.
  • Belső bélés speciális kivágással a szemüveget viselő felhasználók részére.
  • Lenyűgöző tartalmakat kínáló applikációk virtuális utazásokhoz, filmek és élő koncertek megtekintéséhez, valamint játékhoz.
  • Kompatibilis a Windows 10 legfrissebb verziójával.
 
Kód:  LENOVR1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20