Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76133 Pókember autós üldözése

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76133 Pókember autós üldözése

Fedezd fel a hősök világát a LEGO Super Heroes sorozat készleteivel! A Pókember, Vasember, Superman, Batman, Hulk figurával és más szuperhősökkel valamint egyéb készletekkel a kis szuperhősök megalkothatják a saját képregényüket, és beleélhetik magukat a a kedvenc karakterük szerepébe. A készlet 4 éves kortól ajánlott, és segít fejleszteni a kreativitást, serkenti a fantáziát és a képzeletet.

LEGO Super Heroes főbb jellemzői

  • A készlet 4 éves kortól ajánlott
  • Szuperhősök csodálatos világa
  • Hagyja, hogy a gyermek megalkossa saját képregényét
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzeletet
  • A LEGO Fejleszti a finom motoros készséget
  • Darabszám -52

LEGO Super Heroes 76133 - Pókember autós üldözése

Csatlakozz Pókemberhez és győzd le Zöld Manót az izgalmas LEGO Super Heroes autóversenyben! Pókember autójában a figurának kialakított vezetőfülke mellett találhatsz egy pókhálóvetőt rögzíthető pókhálóval. Ezzel csatlakozhatsz Zöld Manó légdeszkájához. Zöld Manó légdeszkája állítható szárnyakkal és a pókhálónak kialakított csatlakozási ponttal, valamint egy megépíthető tökbomba Erőlöket elemmel rendelkezik. Egy zsák pénz és egy 100 dolláros bankjegy egészíti ki a készletet. Ne hagyd, hogy a pénz rossz kezekbe kerüljön!

LEGO Super Heroes a kisebbeknek

LEGO Super Heroes Pókember autós üldözése különösen alkalmas az óvodáskorú gyermekek számára, akik még csak most kezdenek ismerkedni a legózással, de a gyakorlottabbak számára is megfelelő. A speciális kezdőelem és az egyszerű és könnyen érthető útmutatónak köszönhetően még fiatalabb gyerekek is élvezhetik az új modellek építésének örömét. A LEGO 4+ készleteket korábbról LEGO Junior néven ismerheted és a többi Lego készlettel teljes mértékben kompatibilis.

A csomag tartalma:

52 építőelem Pókember autójának megépítéséhez pilótafülkével, kipufogóval és pókokkal és Zöld Manó állítható szárnyakkal rendelkező légdeszkájához

Pókember minifigura

Zöld Manó figura

100 dolláros

Pénzeszsák

Pók lánc

Tök bomba

Kezdőelem

Útmutató

Pókember autójának méretei:

9 × 11 × 6 cm



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Részletes információk

Sorozat LEGO® Super Heroes

Innen ismerheted

Téma Pókember

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  LO76133
Termékszám:  5702016369731
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05