Oldal frissítése

LEGO Star Wars Ewok falu 10236

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Star Wars Ewok falu 10236

Felépítheti  Ewok falut a fák között elrejtve, és jeleneteket játszhat el az A Jedi visszatér című film  VI. epizódjából.  A Lego Star Wars játék nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak, akik  rajongói ennek a halhatatlan mondakörnek.  Egy pillanat alatt a játékosok a Star Wars világában találják magukat, ahol fénykardokkal harcolhatnak az Erő  sötét oldalával. Vagy Önök inkább szeretnék megalkotni saját,  eredeti és teljesen új történetüket? A képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van akcióval  és  kalanddal, amelyek  szórakoztatják  Önöket,  idősebb gyerekeivel együtt  órákon át. A Lego készlet fejleszti -    a játékon keresztül -  a kreativitást és a fantáziát. Összehasonlítva más építőjátékokkal, a Lego téglakészlet több szilárdságot biztosít, színtartósága és méretpontossága kiváló, ami azt jelenti,  hogy könnyebb az  össze- és szétszerelése. Higgye  el, hogy ez a játék változatlanul fog megmaradni generációkon keresztül.

LEGO Star Wars

  • 12 éves kor fölötti  gyermekeknek  tervezték
  • Új kalandok és Star Wars karakterek  szerepelnek benne
  • Robusztus és tartós design, megfelelő  egy igazi akciójátékhoz
  • Fejleszti a kreativitást,  és elősegíti a  képzeletet
  • Gyakoroltatja a finom motoros készségeket
  • A gyermek vagy egyedül is  nyerni fog, vagy bevonja az egész családot
  • Darabszám – 1990

LEGO Star Wars - Ewok falu

Elmehet   Endor-ba,  és ott felépíthet  egy csodálatos Ewok falut, elrejtve a fák között. Megtalálhatja benne a filmben is látott  titokzatos zugokat és meglepő találmányokat. Ne felejtsen el egy menedéket építeni a fatörzsbe, egy  rejtekhelyet a fénykardnak, egy  pókhálót, hálós csapdákat, egy csúszdát,  egy katapultot és  előhúzható trónust sem! Élvezheti a kifinomult valósághű részleteket, mint amilyen  a kötélpályák elemei, a szőlő és a levelek, a konyha,  a kamra, a hálószoba és a tervező-  / dolgozószoba. Legyen óvatos! Feltűnik  Speeder, a felderítő katona, hogy elorozza  ezt a csodálatos otthont,  és saját maga használja,  saját javára. Használja a faltörő kost, és szabaduljon meg tőle egyszer és mindenkorra!
 

A csomag tartalma:
16 minifigura - Luke Skywalker, Leia hercegnő, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, 2 lázadó katona, 5 Ewoki  (Wicket, TEEB, Chief Chirpa és Logray) 2 felderítő katona és két Stormtroopers (rohamosztagos)menedékhely egy fa törzsébentitkos fénykard rejtekhelyháló  és hálós csapdákcsúszdakatapultokkihúzható trónfaltörő koskonyhaéléskamrahálószobatervező-  /  dolgozószobaspeederfénykard3 mesterlövész pisztoly2 sugárvető2 mesterlövész puska2 lándzsaíj és számszeríj2 rúd

 
Kód:  LO1402
Termékszám:  5702014974777
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20