Oldal frissítése

75166 - LEGO Star Wars - Első rendi szállító harci csomag

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

75166 - LEGO Star Wars - Első rendi szállító harci csomag

Építsd meg az Első rend szállítósiklóját, így LEGO Star Wars gyűjteményed újabb tagal bővül. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt a halhatatlan sorozat kicsi és nagy rajongói számára is. Azonnal a Star Wars világába repít, ahol fénykarddal megküzdhetsz az erő sötét oldalával. Vagy inkább saját eredeti és teljesen új történetedet valósítanád meg? A képzelet nem ismer határokat! Ez a kalandokkal és akcióval teli készlet órákig fog szórakoztatni téged és az idősebb családtagokat is. Ez a Lego készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más építőjátékokhoz képest a Lego szilárd, garantálja a tartós színeket és pontos méreteket, ami azt jelenti, hogy rendkívül könnyű az össze- és szétszerelése. Hidd el, ez a játék generációkon át kitart majd.

LEGO Star Wars

  • 6-12 év közötti gyermekek számára

  • Új kalandok és Star Wars karakterek
  • Robusztus és tartós konstrukció az igazán akciódús játékélményért
  • Fejleszti a kreativitást és segíti a képzeletet
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek egyedül is játszhat vele, illetve az egész család is bevonható
  • Darabszám - 17

LEGO Star Wars - Első rendi szállító harci csomag

A birodalmi egységeknek szüksége van a segítségedre! Támogatsd őket a harcban az elsőrendi szállító harci csomaggal, ezáltal hozzájárulhatsz a győzelemhez! Ne hagyd megmenekülni az ellenséges egységeket, használd a korongvetőket és a rohamosztagosokat gumibotokkal és pajzsokkal. A végső támadáshoz vesd be a lángszórós rohamosztagost!

A csomag tartalma:
Négy minifigura - két rohamosztagos az Első Rendből, Flametrooper és egy tiszt az Első Rendből
Speeder - férőhely két mini figurának, első és hátsó fegyverek és levehető korongvetők, Stormtrooperek gumibotjai és pajzsai
Két gumibot
Három sugárvető
Lángszóró
 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  LO75166
Termékszám:  5702015866781
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20