Oldal frissítése

75167 - LEGO Star Wars™ - Fejvadász felderítő™ harci csomag

Kiegészítők a termékhez

75167 - LEGO Star Wars™ - Fejvadász felderítő™ harci csomag

Építse meg a fejvadász felderítő™ harci csomagot és ezzel egy fontos darabbal bővülhet a LEGO Star Wars gyűjteményéne. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt ennek a halhatatlan saga-nak a kis és nagy rajongóinak. Egy pillanat alatt a Star Wars világába kerülhetünk, ahol harcolhatunk az Erő sötét oldala ellen fénykardokkal. Vagy inkább saját eredeti és teljesen új történetét játszaná el? A képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet, tele kalandokkal és kihívásokkal, szórakoztatni fogja Önt és az idősebb családtagjait órákon keresztül. Ez a Lego készlet fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Összehasonlítva más építő készletekkel a Lego készlet szilárdságot, színtartóságot és mérethűséget biztosít, ami könnyű össze- és szétszerelést eredményez. Higyje el, hogy ez a játék generaciókig ki fog tartani.

LEGO Star Wars

6-tól 12 éves korig, gyermekek számára tervezve

  • Új kalandok és Star Wars karakterek
  • Robusztus, tartós készlet egy igazán eseménydús játékélményért
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti a képzelőerő fejlődését
  • Nagyszerű gyakorlás az ügyesség fejlesztésére
  • Szórakozás a gyermek számára, vagy akár az egész családnak
  • Darabszám - 125

LEGO Star Wars - Fejvadász felderítő™ harci csomag

Vadásszon egy szuper gyors légi siklóval! Segítsen Dengarnak, Bossknak, IG-88-nak és 4-LOM-nak megkeresni zsákmányukat a gyors felderítővel! Közelíts a bolygó felszínéhez és lőjjön a korongvetőkkel, hogy bármilyen akadály eltűnjön az útjából! Csak ezek után csináljon bármi mást. 

A csomag tartalma:
Három mini ábra - Dengar, Bossk és 4-LOM, plusz IG-88
felderítő szobrocska - hely a mini figuráknak, két korongvető, kiegészítők és egy kék hátizsák
négy sugárvető
karabély IG-88

Kód:  LO75167
Termékszám:  5702015866842
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20