Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75146 Adventi naptár

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75146 Adventi naptár

Lerövidíti a gyerekek várnak karácsony napján! Az adventi naptár Lego Star Wars, ez lesz a szél. Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak rajongói ennek a halhatatlan saga. Egy pillanat, hogy a világ a Star Wars, ahol harc a sötét oldal az Erő fénykardját. Vagy inkább, hogy saját eredeti és teljesen új történet? Képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van, és a kaland szórakoztatják az Ön és az idősebb ág és órákig. Lego alakul át a játék a kreativitás és a fantázia. Összehasonlítva más téglák Lego készlet szilárdságot biztosít, színtartósági és méretpontosság, ami azt jelenti, könnyű össze- és szétszerelés. Hidd el, hogy ez a játék fog tartani változatlan generációk.

LEGO Star Wars

  • Célja a gyermekek 6-14 éves

  • Adventi naptár LEGO Star Wars
  • Karácsonyi túra a galaxis
  • Űrhajó, figurák, járművek és egyéb gyűjtési
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek nyer magának, vagy lehet bevonni az egész családnak
  • Darabszám - 106

LEGO Star Wars Adventi naptár

Várakozás a közelgő karácsonyi gyermekek számára unalmas, de a naptár, a LEGO Star Wars vár minden nap egy új darab a készletben, ahol megtalálható minden, ami tartozik a galaxisban - egy űrhajó, járművek, figurák és más gyűjthető. Vannak 8 minifigurát és fantasztikus harci droid.Beleértve az exkluzív ünnepi minifiguránk.
Gépkocsik között meg fogja találni a Slave I, TIE, AAT, T-16 Skyhopper szán Köztársaság cruiser, egy hadihajó droidok, Jedi Starfighter, átsiklik (kis hajó) és leszálló repülőgépek Empire

A csomag tartalma:
8 minifigurát
Slave I jármű, TIE-vadász, AAT, T-16 Skyhopper
szánkó
cruiser Köztársaság
hadihajó droidok
Jedi vadászgép
átsiklik
leszálló repülőgép Empire

Kód:  LO1347
Termékszám:  5702015593953
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10