Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító

Építse meg az Ellenállási oldali csapatszállítót, és bővítse még egy fantasztikus elemmel a LEGO Star Wars gyűjteményét. A Lego Star Wars kiváló szórakozást nyújt a halhatatlan saga kisebb és nagyobb rajongóinak. Azonnal elvisz a csillagok közti háború világába, ahol fénykarddal küzdhetünk az Erő Sötét Oldala ellen. Vagy inkább kitalálunk egy saját, eredeti és új történetet? Engedje szabadra fantáziáját! A készlet számtalan akcióval és kalanddal fogja szórakoztatni Önt és akár az idősebb korosztály tagjait is. A Lego készletek fejlesztik a kreativitást és képzelőerőt. A többi építőkészlethez képest a Lego termékek erősek, szín- és mérettartóak, egyszerűen össze- és szétszerelhetők. Higgye el, hogy ez a játék minden generáció kedvence lehet!

LEGO Star Wars

  • 8 és 14 év közötti gyermekek számára
  • Új kalandok és új csillagharcosok
  • Robusztus és tartós design az igazi akciójátékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Finommotorika gyakorlása
  • A gyermek egyedül, de az egész családdal együtt is játszhat
  • Darabszám - 646

 

LEGO Star Wars - Ellenállás oldali csapatszállító

A csapatszállító nyitható nyílásokkal, mobilrámpával és 2 rakétával felszerelt. Négy figura mászik fel a rámpa felett, ül a pilótafülkében, és várja a felszállást. Amennyiben az ellenség megpróbálja megtámadni, rakéták állnak bevetésre készen. Személyes védekezéshez 2 pisztoly és 2 sugárvető áll rendelkezésre, ezért fontos az óvatosság!

A csomag tartalma:
Princess Leila
Ackbar admirális
2 ellenállás oldali csapattag
2 pisztoly
2 sugárvető

 
Kód:  LO1166
Termékszám:  5702015592109
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05